Registratie voor het avondprogramma van Filosofenfontein - 20 april 2021.
Inschrijving voor het avondprogramma van Filosofenfontein dat doorgaat op dinsdag 20 april 2021 via Zoom om 20 uur. Remi Peeters en Dirk De Schutter over Hannah Arendt ‘Vergeven’ en ‘Beloven’

Inschrijven en betalen gebeurt in drie stappen:

1. U schrijft in door dit formulier in te vullen. U geeft uw naam en uw mail adres op, en als u alleen of met twee deelneemt. De inschrijving is compleet nadat u op de knop “Verzenden” hebt gedrukt. U ontvangt een mail ter bevestiging. Uw opgegeven mail adres wordt gebruikt on de link van de sessie te sturen.

2. Uw inschrijving wordt definitief na betaling, ten laatste de vrijdag vóór de lezing, van 5 euro, op rekening BE11 7340 3906 5848 van "FIFO Heverlee", met vermelding van “Avondprogramma Filosofenfontein” en uw naam.

3. U ontvangt enkele dagen voor de sessie op uw opgegeven mailadres de zoom-link om deel te nemen aan de online avond.

Gelieve dit formulier volledig in te vullen. Beëindig door op de knop "Verzenden" te drukken. Uw registratie wordt bevestigd in een nieuw venster en de bevestiging wordt naar je opgegeven e-mailadres verstuurd. Het zou kunnen dat deze mail in uw "Ongewenste mail"(Spam) folder belandt.
Email address *
Naam & Voornaam *
Aantal personen *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy