Rekisteröityminen jäseneksi - Suomen Arviointiyhdistys ry (SAYFES): pyydämme kaikkia (uusia ja vanhoja jäseniä) ilmoittamaan tietonsa tämän kaavakkeen kautta
Uudistamme jäsenrekisterin kokonaan uuden tietosuoja-asetuksen myötä. Siksi pyydämmekin kaikkia uusia ja vanhoja yksilö-, yhteisö- ja opiskelijajäseniä lisäämään yhteystietonsa uuteen jäsenrekisteriin. Vain uudessa rekisterissä olevat jäsenet tulevat saamaan postia yhdistykseltä.

SAYFES edistää vuorovaikutteisesti arvioinnin teorian, käytäntöjen ja ymmärryksen kehittymistä sekä korkeatasoisen arviointitiedon hyödyntämistä yhteiskunnassa. Yhdistyksen päämääränä on dynaamisen, oppivan ja kansainvälistyvän arviointikulttuurin vahvistuminen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toiminnassa.

SAYFESin jäseniksi ovat tervetulleita kaikki arvioinnista kiinnostuneet henkilöt. Jäsenetuina saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja muista uutisista sähköpostiisi, voit osallistua maksutta metodipajoihin ja keskustelufoorumeihin. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja saat yhteyden myös kansainvälisiin järjestöihin ja tapahtumiin sekä yhteyden eurooppalaiseen arviointiyhteisöön. SAYFESin sisäisen sähköpostilistan kautta pääset suoraan vuorovaikutukseen muiden jäsenten kanssa.

Yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat julkis-yksityis- ja kolmannen sektorin organisaatiot ja yhdistykset. Jäsenyys on osoitus organisaation kiinnostuksesta arviointiasioita kohtaan ja halusta tukea ja vaikuttaa alan kehitykseen. Yhteisöjäsenet mainitaan myös yhdistyksen nettisivuilla.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 30 €, yhteisöjäsenten 200 € ja päätoimisten opiskelijajäsenten 5 €.

Kevään aikana järjestämme vielä muutaman arvioinnin aamukahvit -tilaisuuden. Nämä tilaisuudet ovat avoinna vain jäsenille. Kannattaa liittyä jäseneksi pian, koska näissä tilaisuuksissa on paikkoja vain rajallinen määrä.

Avaamme myös kevään aikana Arvin päivän palkinnon ehdokaslistan. Palkinnon saaja ilmoitetaan Arvin päivänä 31.8. tunnustuksena merkittävästä arviointiteosta tai -julkaisusta. Itse palkinto annetaan Arviointi 2.0 -seminaarissa alkusyksystä . Ehdokkaita voi alkaa miettiä jo nyt. Tästä ja muista syksyn tapahtumista tulee tietoa aikanaan.

Yhdistyksen sivuja www.sayfes.fi kannattaa seurata, sillä julkaisemme siellä ajankohtaisia uutisia arviointiin liittyvistä tapahtumista ja kiinnostavia blogeja kerran kuussa. Päivityksistä tulee toki tieto myös sähköpostilistalle.

Liittyäksesi SAYFESin jäseneksi, toimi näin:
1. Täytä oheisen jäsenlomakkeen tiedot ja muista klikata "lataa"-painiketta lopussa
2. Maksa vuoden 2018 jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI39 1572 3000 3549 93 ja ilmoita viestikentässä nimesi (organisaatio jos kyseessä on yhteisöjäsen)
3. Liitämme sinut sähköpostilistalle ja voit aloittaa keskustelun muiden yhdistyksen jäsenten kanssa
4. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hyväksymme virallisesti uudet jäsenet kerran kuussa pidettävissä hallituksen kokouksissa. Tämä muodollisuus ei vaadi jäsenitä mitään toimenpiteitä.

Jos haluat tulostaa tämän hakemuksen ja lähettää sen erikseen sähköpostin liitteenä, voit lähettää sen yhdistyksen sihteerille (Petra Mikkolainen) osoitteeseen sihteeri.sayfes@gmail.com.

HUOM! Jos olet aikaisemmin ollut yhdistyksen jäsen tai olet jo hiljattain lähettänyt jäsenhakemuksen, pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään tiedot uudestaan tätä kautta. Uudistamme jäsenrekisterimme kokonaan kevään 2018 aikana.

Jatketaan keskustelua yhdistyksen sisällä! Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin, Petri Uusikylä, puheenjohtaja

P.S. Yhdistyksen yhteystiedot löytyvät täältä.

Jäsenyystyyppi
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service