Kétségek - ötletek
Az ActionCOACH csapata az alábbi területeken tud vállalkozásának fejlesztéséhez hatékony támogatást nyújtani
Kérem, jelölje meg azt az 5-7 területet, ahol leginkább szükségét érzi a beavatkozásnak.
Értékesítés - Marketing
Megtalálni a kulcsot a tényleg ösztönző és olcsó megoldásra a termékeim, szolgáltatásaim iránti érdeklődők, potenciális vásárlók számának növeléséhez.
Támogatás olyan – lépésről lépésre felépített - marketingterv kidolgozásában, mely jelentősen növelheti az új vevők, kliensek számát, a bevételt és profitot; anélkül, hogy minden energiámat elvinné a napi üzletvitel irányításától.
Fogyasztókra fókuszáló hirdetési és online marketing-stratégiák alkotása, melynek révén hetente új vevők jelenhetnek meg üzletünkben.
Termékeink és szolgáltatásaink hatékony értékesítését szolgáló módszerek kidolgozása, melyek kiemelik vállalkozásunkat a versenytársaink sűrűjéből.
Felkészült, motivált értékesítési csapat megalkotása, akik révén jelentősen növelhető az átváltási arány érdeklődők és tényleges vásárlók között, s akik növelni tudják az egy vásárlásra jutó összeget.
Olyan stratégia kidolgozása, amely visszatereli korábbi és inaktív vevőinket, újbóli vásárlóinkká téve őket.
Az átlagos vásárlási érték fokozása, mely a minden fogyasztónkat érintő értékesítési eredményesség növeléséhez vezet.
Olyan új magas jövedelmezőséget biztosító terméklánc kidolgozása, mely révén új fogyasztókhoz jutunk, ill. megnövelt értéket tudunk kínálni aktuális vásárlóinknak.
Vezetés - Csapatépítés
Abban segítség nyújtása a számomra, hogy olyan vezetési képességek birtokába jussak, amelyek révén nem pusztán irányítani tudom, hanem tényleges vezetőjévé válhatok munkatársaimnak.
Abban segíteni, hogy találjak, vagy újra találjak örömet és szenvedélyt – szívemmel és eszemmel egyaránt - az üzlet irányításában.
Olyan munkaerő-felvételi rendszer kidolgozásában való segítség, amely hatékony és gazdaságos és a legjobbak kiválasztását biztosítja.
Olyan „önjáró” képzési rendszer kidolgozása, melynek révén munkatársaim elkötelezettsége, munkavégző képessége, hatékonysága jelentős mértékben növelhető, s egyben a vállalkozás növekedésében is biztos tényezővé teszi őket.
Olyan képzés kínálata munkatársaim számára, amely igazi ügyfél-barát szolgáltatási kultúrára alapozva rajongó híveket varázsol vevőinkből.
Segítség számomra és munkatársaim számára, hogy hatékonyabb időháztartással dolgozzunk, s a tűzoltás és az utólagos reagálás helyett proaktív módon vigyük előre a vállalat-fejlesztést.
Világos és vonzó személyes üzleti célképzésben való segítségnyújtás, mely erős motorja lehet egy lelkesítő vállalati jövőkép megalkotásának, vagy újrafogalmazásának.
Olyan megoldások keresése, melyek mind nagyobb szabadságot biztosítanak a számomra, tudva, hogy vállalkozásom helyes irányban fejlődik és egyre több profitot termel személyes közreműködésem nélkül is.
Annak értelmezésében való személyes segítség a számomra, hogy jövedelmemet hogyan forgathatom vissza a leghatékonyabban az üzletbe, hogy a lehető legnagyobb passzív jövedelemhez jussak e megoldás révén.
Biztos üzleti tervek alkotásában való közreműködés, hogy a lényeges és lényegtelen között biztos kézzel tudjunk választani és segítségével a fontos dolgokra fókuszálhassunk.
Az üzlet és a csapat olyan szintre való fejlesztésében segítség, hogy az biztos profit-termelő gépezetként működjön és biztosítson számomra elegendő szabadidőt minden héten és el tudjak menni akár vakációzni is.
Segítség olyan sikerrecept megalkotásában és valóra váltásában, mely segít a megfelelő ember kiválasztásában a saját helyemre, az arra megfelelő időben, hogy vállalkozásom elérje a tényleges függetlenség állapotát.
Az üzletfejlesztés olyan szintjére való eljutásban van szükségem támogatásra, mely megtöbbszörözi szolgáltatási portfóliónkat vagy új telephelyek nyitásával, vagy hálózatbővítéssel, s ez ezáltal egy biztos lábakon álló üzleti modellé válhat.
Franchise rendszerré való fejlődésben való tanácsadás, mely megmutatja az utat, hogyan juthatok jogdíjak révén folyamatosan bővülő passzív jövedelemhez.
Segítség a nemzetközi szintre való kilépésben, hogy ennek előnyeit élvezhessük a cég fejlesztésében.
Rendszerek
Olyan irányítási, mérési, értékelési rendszer megteremtésében és bevezetésében való támogatás, amely világos képet nyújt a tényleges folyamatokról.
Annak megmutatása, hogy hogyan dolgozzak inkább az üzletemen, mint az üzletemben olyan rendszer alkalmazása révén, mely személyektől függetlenül működő képességet biztosít a vállalkozásnak.
Olyan szervezeti felépítés megrajzolásában segítségnyújtás, mely a cégirányítás egész folyamatát segít átláthatóvá tenni.
Olyan összerendezett szállítási és szolgáltatási modell kidolgozása, amely magasabb szintre emeli a teljes működést és pozitív megerősítésben részesül a fogyasztóink körében.
Közvetlen kapcsolódási lehetőség olyan coach-hoz, aki segít fókuszálni, aki megválaszolja a fontos kérdéseimet és mellettem áll az üzletfejlesztésben
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Ágazat *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.