Formulari Domiciliació Mensualitats del Menjador
Si trieu l’opció de mensualitat heu de tenir present que es perd el dret a recuperar el dia si l’alumne no assisteix al menjador. Únicament en el cas d’ingrés hospitalari superior a quatre dies i sempre amb justificació de l’ingrés, s’anul•laria la quota mensual i es cobrarien els dies ja consumits a 8 euros.
La mensualitat no inclou pícnics ni cap tipus de menú en cas d’excursió, sortida o viatge d’estudis.

----------

Protecció de dades:
De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem
que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de COL.LEGI PIUS XII SL amb CIF B07060254 i domicili social situat en ARQUITECTE BENNASAR 33 07004 PALMA (ILLES BALEARS), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores:
- Finalitat: Registre i gestió de les domiciliacions bancàries de mensualitats de menjador del Col·legi Pius XII.
- Termini de conservació: durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.
- Base legítima: El consentiment de l'interessat.
També l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192.
D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l'oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic drodriguez_piusxii@yahoo.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de COL.LEGI PIUS
XII SL
Email address *
Nom i llinatges de l'adult sol·licitant *
Llinatges de l'alumna/e *
Nom de l'alumna/e *
Curs i grup *
L'infant té alguna al·lèrgia o intolerància? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Col·legi Pius XII. Report Abuse