Înscriere Dream Team - Global Goals World Cup
O femeie are putere! O echipă are impact!

Global Goals World Cup a transformat cele 17 obiective ale ONU într-un sport, într-o competiție de fotbal dedicată femeilor, iar din 2016 încoace mai mult de 2.000 de femei s-au implicat în această mișcare, având peste de 20.000 de acțiuni. 

Se joacă cu echipe de 5v5, în spații neconvenționale, iar rezultatul de pe teren nu determină câștigătoarea turneului. Organizatorii acordă punctaj și pentru acțiunile desfășurate pentru obiectivul ales de echipă până la ora competiției, pentru echipamentul cât mai creativ și pentru suporteri. 

Irina Giurgiu, antrenoare la ACS Dream Team București, se află printre aceste ambasadoare, susținută de Dana Cup Hjørring, și a ales Și fetele joacă fotbal ca partener principal al proiectului din România. Dream Team a ales obiectivul numărul 5 și va lupta pentru egalitate de gen.

Echipa care face deplasarea în Danemarca, pentru turneul care se desfășoară în perioada 12-15 mai, va fi formată din 6 jucătoare + Irina Giurgiu, iar minim patru din aceste jucătoare trebuie să se încadreze în categoria pe care Uniunea Europeană o numește cetățeni cu mai puține șanse.

Dacă ai peste 18 ani, faci parte din una din categoriile de mai sus și ai pus măcar o dată piciorul pe minge, completează formularul până pe 20 ianuarie, ora 23:59!

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Vârsta *
Your answer
Oraș *
Your answer
În care categorie te încadrezi? *
Care este povestea ta? De ce crezi că te potrivești în echipa noastră? *
Your answer
Ești de acord ca în cadrul proiectului GGWC să îți facem numele public (în postări pe Facebook, Instagram, articole pe website etc)? *
Ești de acord ca în cadrul proiectului GGWC să îți spui povestea printr-un material text/video? *
E-mail *
Your answer
Profil de Facebook *
Your answer
Număr de telefon
Your answer
Noi nu te-am întrebat, dar poate vrei să ne spui
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service