Inschrijvingsformulier bezoek Passchendaele Memorial Museum en luchtmachtbasis KOKSIJDE (05/06/2018)
Op dinsdag 5 juni 2018 brengt de vriendenkring een bezoek aan zowel het "Passchendaele Memorial Museum" als aan de luchtmachtbasis van Koksijde. We reizen per bus vanuit het Koerdienstgebouw aan de Marksesteenweg. Er wordt om 07.45 uur verzameld om een half uurtje later te vertrekken. Tussen 9.00 uur en 11.30 uur is er bezoek aan het "Passendaele Memorial Museum" waarna doorgereisd wordt naar Koksijde om in de kazerne van de luchtmacht het middagmaal te nemen. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur vindt het bezoek aan de luchtmachtbasis plaats Terugkomst in Kortrijk voorzien omstreeks 18.30 uur.

Er is slechts plaats voor 48 deelnemers waarbij wie eerst komt, het eerst maalt en waarbij de datum van betaling per overschrijving in aanmerking wordt genomen.

Deelnameprijs (inclusief bus, geleid bezoek aan het Passchendael Memorial Museum, middagmaal in de luchtmachtbasis en geleid bezoek aan de luchtmachtbasis): € 35,- per persoon. Uiterste inschrijvingsdatum (cfr. datum van ontvangst van de betaling): 22/05/2018 (VTK dient de deelnemerslijst 14 werkdagen vooraf door te sturen naar de luchtmachtbasis). GELIEVE ÉÉN INSCHRIJVINGSFORMULIER PER PERSOON IN TE VULLEN.

Houd bij het invullen van dit online-inschrijvingsformulier je identiteitskaart bij de hand want de vriendenkring dient je rijksregisternummer (zie keerzijde ID-kaart) mee te delen aan de luchtmachtbasis.

Let wel: De inschrijving is pas definitief op het moment dat wij het inschrijvingsgeld hebben ontvangen op het rekeningnummer BE44 7380 2740 4845 van de vriendenkring. Vermeld daarbij duidelijk de naam van de activiteit, het aantal personen en de naam van de deelnemer.

Familienaam personeelslid of gepensioneerde *
OPGELET: gelieve ÉÉN inschrijvingsformulier per persoon in te vullen !
Your answer
Voornaam personeelslid of gepensioneerde *
Your answer
Rijksregisternummer *
Het rijksregisternummer is te vinden op de keerzijde van je identiteitskaart
Your answer
Straat en huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Geboorteplaats *
Your answer
Nationaliteit *
Your answer
GSM-nummer *
Your answer
Overgeschreven bedrag *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.