Chestionar de Mobilitate - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Bistrița 2021 - 2027
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Bistrița 2021-2027
Stimate Cetățean al Municipiului Bistrița

Primăria Municipiului Bistrița actualizează în această perioadă Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Bistrița și elaborează Planul Strategic Instituțional în cadrul proiectului „Bistrița 2030", prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea municipiului în perioada 2021-2030. În elaborarea acestui document, Primăria Bistrița își dorește să aibă alături comunitatea și mediul de afaceri.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) reprezintă un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții.

Obiectivele principale ale PMUD sunt:
• îmbunătățirea eficientei serviciilor și infrastructurii de transport,
• reducerea nevoii de a folosi mijloace de transport motorizat, reducerea impactului asupra mediului și reducerea consumului de energie pentru activitățile de transport,
• asigurarea unui nivel optim de accesibilitate în cadrul localității și în cadrul zonei periurbane
• asigurarea unui mediu sigur pentru populație,
• asigurarea accesibilității tuturor categoriilor de persoane (inclusiv pentru persoane cu dizabilități) la serviciile și infrastructura de transport.

Astfel, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții în municipiul Bistrița prin completarea prezentului chestionar. În cadrul acestui chestionar nu vi se solicită informații cu caracter personal privind identitatea (chestionarul este trimis anonim), tocmai de aceea, în vederea atingerii obiectivelor PMUD vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic.



Durata de completare a chestionarului: aprox. 8-10 minute.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy