FORMULAR RETUR
Dorești să returnezi, să schimbi un produs sau să primești în schimb o altă mărime?
Este foarte simplu! Trebuie doar să răspunzi la intrebările de mai jos.

Nu uita! La SuperRochite.ro beneficiezi de retur total gratuit. Dacă nu ai rupt etichetele de transport sau ai purtat produsul poți returna gratuit și îți vom rambursa inclusiv taxele de transport.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Doresc: *
Dacă dorești returnarea banilor te rugăm să treci mai jos contul bancar IBAN și numele titularului de cont
Numărul de comandă sau numărul de factură. *
Transportul de retur *
Motiv retur. (Opțional)
Clear selection
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele vor fi suportate de catre SC EMPIRE SOLUTIONS SRL)
IMPORTANT! Contravaloarea produselor returnate va fi restituită doar în contul tău bancar în maxim 7 zile. Nu vor fi acceptate coletele sosite retur în sistem ramburs, colete pentru care nu a fost achitat transportul sau colete trimise prin Poșta Română.
Formularul de retur trebuie să însoțească întodeauna bunurile returnate și trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
- Produsele să fie însoțite de factura fiscală.
- Produsele trebuie să aibă eticheta de identificare.
- Nu se acceptă spre retur produsele care prezintă semne de deteriorare sau care au fost purtate.
- Transportul returului este suportat de către client, returul se poate face cu orice firmă de curierat rapid.

Produsele se vor returna la adresa Strada Splaiul Independentei nr. 202k Scara A Bloc A Etaj 8 Ap. 33 Sector 6 Bucuresti în termen de 14 zile lucrătoare de la data efectuării achiziției cu eticheta produsului și însoțit de factură.

 Dacă se optează pentru expedierea personala a produselor, transportul va cădea în sarcina cumpărătorului.

Produsele achiziționate la distanță (online) se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Dacă doriți vă putem face noi solicitarea de curier și vom completa datele cu adresa de retur, tot ce trebuie să faceți să adăugați acest formular completat în colet, să îl predați curierului și șă achitați taxa de transport iar noi vă vom returna banii în contul IBAN specificat.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy