Τοπικές Διαβουλεύσεις για την Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία
Εσείς, οι νέοι είστε οι σημαντικότεροι ανθρώπινοι πόροι που διαθέτει η χώρα μας! Αποτελείτε το κλειδί για την κοινωνική αλλαγή και την οικονομική ανάπτυξη. Η πολιτεία έχει τη βούληση να σας υποστηρίξει για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Γι’ αυτό, έχει υιοθετήσει την Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία η οποία περιλαμβάνει τις προτεραιότητες που εσείς έχετε θέσει σε οκτώ τομείς που επηρεάζουν τη ζωή σας.

Η Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία αποτελεί τη δέσμευση της κυβέρνησης για την εφαρμογή δράσεων που διασφαλίζουν μια ποιοτική ζωή και ευκαιρίες για τους νέους της Κύπρου. Η Στρατηγική καθορίζει το εθνικό όραμα στον τομέα της νεολαίας και επιδιώκει την καθιέρωση μιας ενιαίας προσέγγισης για την ενδυνάμωση των νέων της Κύπρου. Πρόκειται για ένα θεσμοθετημένο πλαίσιο, το οποίο συνδέει όλες τις κρατικές πρωτοβουλίες και ενέργειες σε θέματα νεολαίας και από το οποίο απορρέουν κοινοί στόχοι και αρχές.

Η συμβολή των νέων στη συνεχή ανάπτυξη της Στρατηγικής είναι άκρως απαραίτητη! Επιθυμία μας είναι να διασφαλίσουμε ότι, οι νέοι και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις νεολαίας συμμετέχουν στη χάραξη πολιτικής, στην υλοποίηση και την αξιολόγησή της, σύμφωνα με την καθιερωμένη ευρωπαϊκή και διεθνή πρακτική.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν, μπορείτε να μας πείτε την άποψή σας για τα μέτρα υλοποίησης των προτεραιοτήτων της Στρατηγικής, λαμβάνοντας μέρος στις τοπικές διαβουλεύσεις!

**ΣΗΜ.: Τα στοιχεία που συλλέγονται, φυλάγονται σε μητρώο περιορισμένης πρόσβασης και δεν κοινοποιούνται σε τρίτα άτομα ή φορείς εκτός του ΟΝΕΚ ούτε και δημοσιεύονται. Τα στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπους που δεν αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα, για σκοπούς έρευνας, αξιολόγησης της υπηρεσίας και τήρησης στατιστικών. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των στοιχείων σας από το Μητρώο, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 22402602 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dpo@onek.org.cy.

Επίθετο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
Your answer
E-mail *
Your answer
Αναφέρετε κατά πόσο εκπροσωπείτε κάποιο οργανωμένο σύνολο νεολαίας και ποιο; *
Your answer
Σε ποια διαβούλευση θα θέλατε να λάβετε μέρος; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms