Curso Fotografia

Curs Fotografia 20 hores

- Dades: del 7 al 16 de novembre
- Lloc: Seu de a Universitat d'Alacant (C/ Ramon y Cajal, 4)
- Horari: de 10:00 a 14:00, dilluns, dimecres i divendres


El curs està destinat a joves entre 16 i 30 anys

El curs es GRATUIT* amb un màxim de 20 alumnes.


* + 1 kg de aliments no peribles. Campanya d’arreplega d’aliments del Consell de la Joventut d’Alacant

Amb l’ànim d’ajudar a les persones més necessitades, s’han abaixat els preus de matriculació dels cursos i s’ha decidit incloure en tots els nostres cursos la donació de 1kg d’aliments no peribles (preferiblement arròs, tomaca, oli o sucre), que hauran de ser entregats pels participants del curs en el primer dia de classe. Estos aliments aniran destinats als projectes de Creu Roja i Cáritas. S'entregaran el primer dia de classe.


---

- FECHAS: Del 7 al 16 de noviembre
- LUGAR: Sede de la Universidad de Alicante (C/ Ramon y Cajal, 4)
- HORARIO: de 9:00 a 11:00, lunes, miércoles y viernes

El curso esta dirigido a jóvenes entre 16 y 30 años

El curso es GRATUITO* con un máximo de 20 alumnos

+ 1 Kg de alimentos no perecederos. Campaña de recogida de alimentos de Consell de la Joventut d'Alacant.


*Campaña de recogida de alimentos del Consell de la Joventut d'Alacant: Con el ánimo de ayudar a las personas más necesitadas, se ha decidido incluir en todos nuestros cursos la donación de 1kg de alimentos no perecederos, que deberán ser entregados por los participantes del curso en el primer día de clase. Estos alimentos irán destinados a los proyectos de Cruz Roja y Cáritas. Se entregarán el primer día de clase

    PROCEDIMIENTO DE INSCRIPCIÓN

    1. Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ONLINE disponible en aquest enllaç, per a fer la preinscripció. 2. Esperar la confirmació per part del CJA una volta es comprobe la recepció de la inscripció ---- 1. Rellenar esta hoja de inscripción (al enviarla se hará efectiva la preinscripción, no la inscripción definitiva). 2. Esperar confirmación por parte del CJA una vez se compruebe la recepción de la inscripción Hasta que no se reciba la confirmación por parte del CJA, no se habrá completado el proceso de matriculación en el curso.
    This is a required question