De Grote Energie-Enquête 2019
Er verandert veel in de manier waarop we denken over werk en werken. Over en weer verwachten werkgevers en werknemers méér van elkaar. Voor wat betreft de manieren van samenwerken. De onderlinge communicatie. Maar ook: het mogen en kunnen nemen van meer eigen ruimte.
Steeds vaker klinkt daarbij de vraag: wat geeft je in je werk nou de meeste energie, wat motiveert je het allermeest?
De BegripsAcademie is altijd bezig om meer inzichten te verwerven en te delen over wat mensen verschillend maakt en wat ze verbindt. Met deze enquête willen we onderzoeken waar uiteenlopen Omdat we graag inzicht
Die vraag willen we middels deze enquête ook aan onze leden stellen. Omdat we graag inzicht willen krijgen in wat jullie drijft en enthousiasmeert. En om te zien of hierin verschillen bestaan als je bijvoorbeeld kijkt naar leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding en nog zo wat kenmerken die mensen uniek maken.

De NPB wil mensen graag in positie brengen. Met de uitkomsten van deze enquête verwachten we dit te kunnen doen door bij te dragen aan een dieper inzicht in de manier waarop uiteenlopende mensen het best tot recht en in positie komen.

De enquête is opgezet in samenwerking met de BegripsAcademie, die sinds 2013 trainingen en workshops verzorgt voor medewerkers van de Nationale Politie. Hun BegripsCode is al bij duizenden politiemensen bekend. De BegripsAcademie doet veel praktijkonderzoek naar motivatie en inspiratie om daarmee inzichten te kunnen delen over het vergroten van samenwerkgeluk. De BegripsAcademie werkt kosteloos aan deze enquête mee.

Deelname aan deze enquête is helemaal anoniem en hoeft maar een paar minuten te kosten. Alvast heel hartelijk dank voor je moeite!
Geboortejaar *
Geslacht *
(Vul, wanneer je in transitie was of bent, het geslacht van je voorkeur in)
Wat is de 'hoogste' opleiding die je hebt gevolgd? *
Welke opleiding(en) volgde je bij de politie? *
Required
Hoeveel dienstjaren heb je momenteel? *
Wat is je afkomst, als deze NIET (geheel) Nederlands is?
Bijvoorbeeld: moeder Italiaans, vader Nederlands, geboren in Nederland. Als je afkomst WEL Nederlands is, ga je door naar de volgende vraag.
Your answer
Wat is formeel je eenheid van tewerkstelling? *
Wat is je levensovertuiging? *
Required
Wat is je seksuele geaardheid? *
Required
Wat zijn in je werk je VIJF grootste energiebronnen? *
Wat geeft je in je werk de meeste energie? Wat zet je het liefste in, waar word je echt blij van? Oftewel: hoe ga jij het allerliefst te werk? Klik jouw persoonlijke TOP-5 aan!
Required
Heel hartelijk dank!
Wat fijn dat je even de tijd hebt genomen om deze enquête in te vullen. Je antwoorden dragen echt bij aan nieuwe inzichten over wat ons drijft in werk en werken - en hoe we allemaal beter tot ons recht komen.
De resultaten van deze enquête zullen worden gepubliceerd op het intranet van de NPB.

Wil je meer weten over waar je energie van krijgt? Ga dan naar www.begripsacademie.nl en klik op 'Test (gratis) je vierstemmigheid'. Met de leuke invuloefening die je hier kosteloos kunt doen (en ieder ander die het maar wil) krijg je inzicht in je voorkeuren, je manieren van doen en nog veel meer.

De NPB investeert graag in jouw vakmanschap. Kijk voor scholing van NPB-leden en het actuele scholingsaanbod op de website: www.politiebond.nl/diensten/scholing. Het je zelf suggesties voor scholing? Laat ons weten waar jouw behoefte ligt en stuur even een mailtje: scholing@politiebond.nl.

Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en inspanning, we zijn er heel blij mee!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy