III. Tomori Kadét Kupa 2023. 1. forduló
A kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium III. Tomori Kadét Kupa elnevezéssel kétfordulós, országos, hazafias, történelmi versenyt hirdet az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóiból szerveződő 4 fős csapatok számára.

A csapatok a regisztrációs adatok kitöltésével neveznek a versenyre és az online feladatlap eredménye alapján kerülnek be a döntőbe. A döntőbe jutott csapatok a 2. fordulóban személyes jelenléttel mérik majd össze tudásukat, problémamegoldó képességüket gyakorlati akadályok leküzdése mellett.

Jelen 1. forduló online feladatlap kitöltés. A feladatokat 4 fős csapatban kell elvégezni, tehát csapatmunka! Az esetleges egyéni kitöltéseket a feladatoknál külön jelezzük!

A felkészüléshez a 6. osztályos történelem tankönyv 2., 3. és 8. leckéje (https://www.nkp.hu/tankonyv/tortenelem_6_nat2020/) valamint a Honvédelmi alapismeretek középiskolás tankönyv (Zrínyi kiadó, 2019) adhat segítséget. Ajánljuk figyelmetekbe a feladatainkhoz csatolt mohácsi csatáról (https://www.youtube.com/watch?v=K3KiCZDq_C4) és a nándorfehérvári diadalról (1456) (https://www.youtube.com/watch?v=gQAiPq0Rwqc&t=9s)készült animációs kisfilmeket is, valamint böngésszétek a középkori Magyarország török kori térképeit és nézzetek utána Tomori Pál életrajzának!

A feladatmegoldást lezárhatjátok vagy meg is szakíthatjátok a küldés gomb segítségével (a küldés gomb a regisztrációs oldal kitöltése után érhető el), majd később ugyanarról az email címről  megnyitva a verseny feladatlapját folytathatjátok is a megoldást a versenyfelhívásban megjelölt határidőig. A regisztráció és a feladatlap állapota így mentődik.


Email *
Regisztrációs oldal
A feladatlap kitöltésének megkezdése előtt szükség van arra, hogy megadjatok a csapatotokról és magatokról néhány adatot! Erre azért van szükség, hogy értesíteni tudjunk benneteket és tanáraitokat a fordulóban elért eredményetekről és a döntőbe kerülésről! Ezért kérünk benneteket, hogy az adatokat figyelmesen töltsétek ki! Kérjétek tanáraitok segítségét!
Hozzájárulok a Tomori Pál Gimnázium, Technikum és Kollégium honlapján található Adatkezelési tájékoztatóban foglalt - versennyel kapcsolatos - adatok kezeléséhez. *
A csapat neve: *
Adjatok egy tetszőleges nevet a csapatotoknak! pl. "Kalocsai Oroszlánok" és azt írjátok be ide!
Adjátok meg az iskolátok pontos nevét! *
Adjátok meg annak a településnek a nevét, ahol az iskolátok található! (pl. Kiskunmajsa) *
Adjátok meg az iskolátok pontos címét (utca, házszám)! *
A csapatvezető tanárotok neve: *
Ide annak a tanárotoknak a nevét írjátok be, aki segíti a munkátokat a versenyben való részvételben!
A csapatvezető tanárotok e-mail címe: *
Itt kérjétek meg a tanárotokat, hogy segítsen ha szükséges! Ide annak a tanárotoknak az e-mail címét írjátok be, aki segíti a munkátokat a versenyben való részvételben és tartja velünk "Tomorisokkal" a kapcsolatot!
A csapatvezető tanárotok telefonszáma: *
Itt kérjétek meg a tanárotokat, hogy segítsen ha szükséges! Ide annak a tanárotoknak a telefonszámát írjátok be, aki segíti a munkátokat a versenyben való részvételben és tartja velünk "Tomorisokkal" a kapcsolatot!
A csapattagok neve és osztálya: *
Itt adjátok meg a neveteket és az osztályt ahová jártok. Pl. Kis Péter 7.A, Kovács Róza 8.B, .....stb.
Minden egyéb, amit szükségesnek tartotok leírni magatokról:
Ide írhattok be minden olyan egyéb adatot, információt amiről úgy gondoljátok, hogy fontos tudnunk rólatok! Ide megadhattok egyéb elérhetőséget is, ha úgy gondoljátok! pl. másik e-mail cím, telefonszám stb.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium. Report Abuse