radoAKTIVNI ► pilot projekt za unapređenje općeg fizičkog stanja radno aktivnog stanovništva na području grada Supetra
Grad Supetar, Turistička zajednica Grada Supetra, sportska udruga Zvrk i Poduzetnički centar Aktiva pokreću pilot projekt za unapređenje općeg fizičkog stanja radno aktivnog stanovništva na području grada Supetra.

Od 1. siječnja 2020. godine kreće pilot projekt "radoAKTIVNI" koji uključuje organizaciju treninga različitog tipa i intenziteta, uz profesionalne trenere, kako bi se unaprijedilo opće zdravstveno stanje zaposlenih te ih motiviralo na unaprjeđenje životnih navika, povećano kretanje i lakšu fizičku aktivnost. Treninge će pratiti i savjeti o prehrani, nutricionizmu i drugim važnim temama za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, a u obliku blog i video objava na društvenim mrežama projekta. Treninzi će biti besplatni i svima dostupni te će ih financirati Grad Supetar.

Ovoj zanimljivoj ideji pridružit će se i lokalni poduzetnici (ugostitelji, pekari) koji će, sukladno željama i potrebama sudionika temeljem provedene ankete, pripremiti ponudu zdrave marende, kako bi motivirali zaposlenike da svoje pauze od posla iskoriste za nutritivno kvalitetne obroke.

Nadamo se da će otočani prepoznati važnost ulaganja u vlastito zdravlje i iskoristiti ovu priliku da donesu najbolju novogodišnju odluku! Više nema opravdanja! ;)

Ispunjavanjem ove blic ankete doprinesite izradi programa zajedničkog vježbanja jer isti program radimo za Vas i cilj nam je prilagoditi ga vašim potrebama i mogućnostima!
Kada biste najviše voljeli vježbati?
Clear selection
U koje vrijeme? Molimo da upišete sat.
Koji obrok bi voljeli da vam je dostupan u pekarama i ugostiteljskim objektima tijekom marende?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy