Aanmelden Molenpark Festival
Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor het Molenpark Festival! We stellen u graag nog een paar vragen om de aanmelding rond te maken. Houd de Instagram van onze school en website www.kindercampusmolenpark.nl in de gaten voor de laatste info.

Tijdens het festival hebben we leuke activiteiten georganiseerd, zoals Aapjeskooien (vanaf 12:00), workshops Panna, Djembée, bellenblazen met Professor Loep en nog veel meer!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is uw naam? *
Met hoeveel volwassenen komt u? *
Required
Neemt u ook kinderen mee?
In welk tijdsvak wilt u komen? *
Mogen we uw emailadres voor updates over het festival?
Coronamaatregelen
-Tijdens het festival houden we 1,5 meter afstand.
-We werken met een maximaal aantal bezoekers, meer bezoekers kunnen wij helaas niet toelaten.
-Het festival vindt zo veel mogelijk buiten plaats. We willen u vragen niet onnodig in de school te blijven.
-Bent u in een risicovolle situatie geweest? Heeft u zich bijvoorbeeld onder een grote groep mensen begeven? Dan zouden wij het op prijs stellen als u voor toegang een zelftest doet.
-Voor vragen over het festival of de afspraken met betrekking tot Corona, kunt u terecht bij de schoolleiding: contact@kindercampusmolenpark.nl
AVG
-Wij gebruiken uw gegevens enkel om u van informatie over het festival te voorzien. Na afloop vernietigen wij de gegevens.
-Als u aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden van nieuwtjes over de school, zullen wij u een aantal keer per jaar de nieuwsbrief versturen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studio TOMIS. Report Abuse