Anmälan
Vad kul att du visat intresse av att arbeta med oss på BAUHAUS-galan 2019. Vi har en mängd olika områden vi behöver hjälp med. De finns listade nedan. Läs igenom och ange vilket uppdrag du helst vill arbeta med. Vänligen ange även dina kontaktuppgifter så vi kan återkoppla med mer information inför galan.
Årets manér
Hjälpa till på årets gala *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Tillhör du en friidrottsklubb?
Om ja, vilken?
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Klädstorlek *
Klicka i vilket eller vilka uppdrag du helst hjälper till med torsdag 30 maj 2019. Notera att tiderna är cirka-tider och kan komma att ändras.
Annat önskat uppdrag
Your answer
Ange gärna vilka meriter, erfarenheter och intressen du har för valda uppdrag
Your answer
Jag samtycker till att Stadionklubbarna (Föreningen och SSAB) får behandla mina personuppgifter för utskick, information och liknande i samband med arrangemang. *
Required
Mer information om BAUHAUS-galan
BAUHAUS-galan och IAAF Diamond League går torsdag 30 maj 2019. Vi värmer upp med ungdomstävlingar för 10-14 åringar, Lilla Blodomloppet för 1-12 åringar, familjefestival på Stadionområdet. Invigningen är 19:00. Därefter tävlar världseliten på Stadion. Sista gren slutar 22:00.

Du kan läsa mer om tävlingsdagen och familjefestivalen på https://stockholm.diamondleague.com/home samt http://www.bauhausgalan.se.

Du kommer att få ett separat utskick om uppdrag och mötestider. För frågor, vänd dig till Sofie Egebrant sofie.egebrant@stadionklubbarna.com. Tillsammans arrangerar vi familjefestivalen och BAUHAUS-galan med friidrott i världsklass. Kul att du är med!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy