Prijave za Zen.IT Galaxy radionicu (petak 28. novembar i subota 29. novembar)

Drugari, kreativna planeta Zenita vas poziva da učestvujete u radionici koja će se održati u petak i subotu, 28. i 29. novembra, sa početkom od 12 časova, u klubu Sioux.

U petak ćemo se baviti praktičnim radom i kreiranjem novih dekoracija koje će biti izložene na žurci u subotu.

U planu je izrada velike mandale, string-art-a, bavićemo se pravljenjem lampi, slikanjem, a želimo da čujemo i vaše ideje, kako bismo uznapredovali i napravili nešto novo.

U subotu će, pored praktičnog dela radionice, akcenat biti i na Zen.IT Galaxy Live JAM Session, gde pozivamo sve zainteresovane muzičare da se jave, ponesu svoj instrument i da zajedno sa nama učestvuju u jednoj ekspreminentalnoj svirci, gde ćemo pokusati da dobijemo novi, jedinstveni zvuk.

Participacija za učešće u radionici je 200 dinara. Na ovaj korak smo se odlučili jer je za kvalitetnu organizaciju radionice neophodno nabaviti dovoljno materijala i opreme za svakog radioničara, u trenutku kada pokušavamo da oživimo scenu pravog, psihodeličnog audio-vizuelnog iskustva. Važno je napomenuti da svaki učesnik ima besplatan ulaz na žurku u subotu uveče, kao i priliku da se priključi Zen.IT Creative Society timu ljudi, koji se bavi promocijom psy kulture u Srbiji.

Za radionicu se možete prijaviti putem sledećeg linka.

www.zenit-galaxy.com
+381 69 155 35 88
+381 65 420 98 98
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question