Støttemedlem
Skjema for privat medlemsstøtte til Byen vår Kopervik
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Byen vår Kopervik medlemsorganisasjon
Din støtte bidrar til at vi kan opprette og gjennomføre byutviklingsmøter/seminarer samt planlegging og utførelse av arrangementer for barn og voksne i Kopervik. Vi  arbeider for at Kopervik skal være en trygg og livskraftig by som kan tilby sitt publikum de handels- service- og kulturtilbud som det er behov for, samt arbeider for at alle aktører i Kopervik skal ha best mulig rammevilkår. Vi står bak små og store arrangementer ila. året der vi setter kultur og organisasjoner i Kopervik i fokus. Noe av det vi arrangerer ila. året er Vrimledagen, Høstmarked, torghandelsdager, Kopervik i 100, Barnas Sikkerhetsdag sammen med Røde Kors, 17.mai, dugnader, Matmarked, Halloween, Kopervik FashionNight, Idémyldring, julegateåpning, julemarked og tilretteleggelse/innkalling av salgsboder/utstillere under andre arrangementer av andre arrangører som Karmøygeddon, Kopervikfestivalen, Oktoberrock.
Velg din årlig kontingent:
Valgfritt beløp:
Kontingenten faktureres årlig i januar måned. Avtalen sies opp skriftlig enten på e-post info@byenvarkopervik.no eller pr. brev
Fornavn og etternavn: *
Adresse, postadresse: *
E-post *
Telefon/mobil: *
Dato opprettelse av støttemedlemskap: *
MM
/
DD
/
YYYY
Velg din faktureringsmetode: *
Required
Byen vår Kopervik takker for din støtte
Ved innsending av dette skjemaet godtar du å motta årlig faktura med selvvalgt kontigent fra Byen vår Kopervik medlemsorganisasjon.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Byen vår Kopervik. Report Abuse