SEMINAR Tabăra Cartea Cărților, la Odessa
În perioada, 25-26 mai 2019, echipa Cartea Cărților invită toți lucrătorii cu copii la un Seminar Practic cu tema: „Tabăra Cartea Cărților”! În cadrul evenimentului veți beneficia de echipare pentru desfășurarea unei tabere de o zi, de cinci și șapte zile. În cadrul seminarului, vom exersa o zi practică în rolul de copii și vom trăi o zi reală în tabăra marca Cartea Cărților!
Evenimentul este găzduit de Biserica „Vocea Adevărului” din Odessa, pe adresa: strada a 4-a Suvorovscaia, 54. Programul se va desfășura sâmbătă, 25 mai, între orele 10:00-21:00 și duminică, 26 mai, între orele 13:00-19:00. Participarea este gratuită, dar cheltuielile pentru drum, cazare și mâncare le suportă fiecare personal. Cazarea și mâncarea vor costa - 500 hrivne, drumul 300 lei.
Dacă ai nevoie de o doză suplimentară de inspirație, idei și instrumente noi pentru lucrarea cu copii, nu pierde seminarul practic Tabere marca Cartea Cărților 2019! Pentru înscriere și alte detalii apelați: 068685682 (watsapp, viber, telegram, signal) sau la adresa de email: cbninmoldov@gmail.com
Nume Prenume *
Email *
Telefon *
Biserica și Orașul *
Misiunea/Organizația *
Ați mai folosit programe Cartea Cărților? *
În ce lună vreți să organizați tabără Cartea Cărților? *
MM
/
DD
/
YYYY
Aveți nevoie de un eveniment cu participarea lui Memo? În ce perioadă? *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy