Menekültek, migránsok - tréning eszközök pedagógusoknak - online műhely
Szeretettel hívunk titeket 2022. október 11.-én kedden 15.00-17.00 óra között a "Menekültek, migránsok - tréning eszközök pedagógusoknak"  c. online workshopunkra. A workshop célja, hogy közösen kipróbáljunk pár olyan osztálytermi keretek között levezethető gyakorlatot, amivel a menekültek, migránsok, a különbözőség és a társadalmi tudatosság témáját lehet körbejárni a felső osztályos és középiskolás korosztállyal.

Különösen ajánljuk a képzést azon pedagógus kollégáknak, akiknek jár menekült / külföldi gyermek az osztályukba, hiszen ott kiemelt szükség van az elfogadás támogatására, elősegítésére. 

A workshop térítésmentes. Jelentkezni az alábbi linken lehet, legkésőbb 2022. október 10-ig. A jelentkezések száma limitált, érdemes minél előbb jelentkezni. 

További információ: zsuzsa.laszlo@menedek.hu
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név *
Szervezet/Intézmény *
Foglalkozás *
Vettél-e már részt a Menedék Egyesületnél képzésen? *
Jár-e külföldi gyerek a csoportodba / osztályodba? *
Hozzájárulás *
Fontos számunkra, hogy személyes adatai biztonságban legyenek. A Menedék Egyesület az európai uniós és a magyar jogszabályokkal összhangban kezeli szakmai rendezvényei résztvevőinek adatait. Ezzel kapcsolatban Adatvédelmi tájékoztatónkat megismerheti a https://menedek.hu/adatkezelesi-tajekoztato címen az „adatkezelesi_tajekoztato_-_szakmai rendezveny resztvevok.pdf” filera kattintva, valamint közvetlenül a https://menedek.hu/sites/default/files/media/document/2019/03/08/Adatkezelesi%20tajekoztato%20-%20Szakmai%20rendezveny_resztvevok.pdf  linken.
A jövőben szeretnék értesülni a Menedék Egyesület további képzéseiről. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Menedék-Migránsokat Segítő Egyesület. Report Abuse