Inschrijving eten openingsweekend 2018
Hallo beste ouder, oud-leiding, buur, scoutsvriend,...
Dit jaar vieren wij met Scouts en Gidsen Haacht-Station ons 65-jarig bestaan en dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zetten we ons jaarlijkse openingsweekend in een feestelijke sfeertje.
Naar jaarlijkse gewoonte begint het openingsweekend op vrijdagavond voor de oudste takken met een Vliegende Brigade. Maar zaterdag wordt we een feestdag. Beginnen doen we met een scoutsontbijt, dit steken we in een luxueuzer jasje en is toegankelijk voor iedereen. Let wel op: INSCHRIJVEN VOOR HET ONTBIJT IS VERPLICHT en moet voor maandag 24 september.
Overdag spelen de leden spelletjes met hun tak of takoverschrijdend.

Vanaf 17u zijn jullie terug welkom om de opening van het nieuwe scoutsjaar mee af te trappen. Na de kreten van de takken en een welkomstwoordje van de nieuwe groepsleiding kunnen jullie mee de voetjes onder tafel schuiven voor heerlijke Chilli con Carne, dit is voor de leden inbegrepen in het weekend. Om 18u30 is het openingsweekend "gedaan", vanaf dan mogen de leden naar huis gaan.

Rond 18u30 kan je de foto's van het voorbije kamp bewonderen, wanneer het begint te schemeren steken we ook het kampvuur aan. Zo kunnen jullie samen met je scoutsvrienden herinneringen ophalen aan vroeger en genieten van een drankje.

Email address *
Inschrijving Scoutsontbijt, oude takken zijn automatisch ingeschreven door zich in te schrijven voor het weekend.
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
Kind < 6j (€1)
Kind > 6j (€5)
Volwassene en kind >12j (€10)
Reservatie bordje Chilli Con Carne/ Chilli Sin Carne. Dit moet op de avond zelf betaald worden maar is om een idee te hebben voor het aantal porties. Leden die aanwezig zijn op het weekend moeten zich niet nog eens inschrijven
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
Volwassenen (€8)
Kind <12j (€5)
Ik ga er mee akkoord dat mijn e-mailadres wordt gebruikt voor het verzenden van een bevestigingsmail en voor promotie van toekomstige evenementen georganisserd door Scouts en Gidsen Haacht-Station. Ik weet dat ik via een mailtje naar info@scoutshaachtstation.be mijn mailadres kan laten verwijderen uit de mailinglijst. *
Required
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms