Önkéntes jelentkezési lap napközis baris táborokba
Az alábbi űrlap kitöltésével a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ nyári napközis táboraiban felmerülő önkéntes feladatokra jelentkezhettek. 11 héten keresztül, összesen 20 tábori turnust szervezünk minőségi szabadidős programokkal a VI. kerületi Bárányfelhőben. (Városligeti fasor 40.) Keressük azokat a szeretetteljes munkatársakat, akik 1, vagy akár 11 héten át önkéntes segítői lesznek a fantasztikus programoknak. Szeretetteljes táboroztató csapatban dolgozunk és az a vágyunk, hogy felejthetetlen élményeket biztosíthassunk idén is a gyermekeknek. Légy tagja ennek a nagyszerű csapatban. Várunk a Bariban. :) (A kiválasztott tábor előtt mindenképpen személyesen szeretnénk Veled találkozni, hogy megismerhessük egymást) Ha bármilyen kérdésed felmerül a folyamatokkal és a táborokkal kapcsolatosan, kérjük, hívd a +36707724408-as telefonszámot.
Email address *
Név
Your answer
elérhetőségeid: mobilszáma, e-mail címe
Your answer
születési dátumod
MM
/
DD
/
YYYY
Kérjük, írj magadról az alábbiakban. Mi a hobbid, mivel foglalkozol, mi a végzettséged, stb. Mindenre kiváncsiak vagyunk, amit megosztanál magadból. :)
Your answer
Mi számodra a legfantasztikusabb a gyermekek táboroztatásában?
Your answer
Mit tartasz a legnehezebbnek a gyermekekkel végzett munkában?
Your answer
Ha bármit megváltoztathatnál a világon, mi lenne az?
Your answer
Kérjük, jelöld be, milyen típusú foglalkozásokon vennél részt a nyári táborainkban
Az alábbi speciális szaktáboraink közül választhatsz. Bátran, akár többet is bejelölhetsz :)
11 szabadidős tábort valósítunk meg 2018. június 18-augusztus 31. között. Ha van kedved velünk tartani bármelyik turnusban és tanulni, tapasztalni, akkor válassz az alábbi lehetőségek közül :)
A táboroztatás ideje alatt biztosítjuk az étkezést és a teljes ellátást számodra, továbbá kötelező szakmai gyakorlatodat is eltöltheted nálunk. Kérjük, jelöld az alábbi mezőkben, mit vegyünk figyelembe. Az együttműködésünnk során lesznek még ezekhez kapcsolódó kérdéseink. :)
További kéréseidet, kérdéseidet a feladatokkal kapcsolatosan itt teheted fel. Csak bátran! :)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy