Herinschrijven Scouts Pulle
Hallo ouders, leden, toekomstige leden, ...

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen op onze zondagen!

Via dit formulier kan je je zoon/dochter HERinschrijven. Dus was je vorig jaar nog geen lid van onze scouts? Dan verwijzen wij jullie graag door naar een ander inschrijvingsformulier. (https://scouts-pulle.be/online-inschrijven/)

Dit formulier maakt het voor ons overzichtelijk wanneer er iemand zich terug wilt inschrijven en wie niet. Naast dit formulier vragen wij om de medische fiche in te vullen. Dit doe je online via https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/

Voor dit scoutsjaar van 2019-2020 zal het lidgeld €50 bedragen. (Dit voor verzekering, spelmateriaal, onderhoud lokaal, …). Daarom willen wij u vragen om €50 op het volgende rekeningnummer te storten voor 29 september 2020.

BE82 0017 2216 4268
Vermelding: “NAAM + FAMILIENAAM + TAK

- Een tussenkomst van uw ziekenkas is mogelijk! Je kan deze invullen en voor of na de scouts afgeven aan één van de leiding. Zij zetten er dan een stempel en/of handtekening op. Gelieve deze papieren niet via mail door te sturen. Op onze site vind je een formulier dat al is ingevuld door ons.
- Als het lidgeld een (te) grote hap is uit het gezinsbudget, aarzel dan niet om de groepsleiding te contacteren.


Na je inschrijving krijg je een mail van ons met daarin verdere informatie over het verloop van het scoutsjaar. (dit kan enkele dagen duren)

Tot snel!

Stevige linker,
Groepsleiding Scouts Pulle


Voornaam + naam *
Geboortedatum (mm/dd/jjjj) *
MM
/
DD
/
YYYY
Tak *
E-mailadres (van één persoon) *
Is het reeds gelukt om het medische fiche in te vullen? Zo nee, wat loopt er mis? *
Whatsapp groepen
Omdat communicatie in tijden zoals nu van groot belang is willen wij dit op een zo efficiënt mogelijke manier overbrengen. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om per tak een whatsapp groep te maken met alle ouders in. Reacties zijn uitgeschakeld zodat het geen praatgroep wordt. Enkel informatie, rechtstreeks van de leiding, wordt er in gepost. Onderaan geven wij u wel de keuze indien u dit niet ziet zitten. Vragen hierover mogen steeds gesteld worden aan de groepsleiding.
De GSM nummer van vader/moeder/voogd mag gebruikt worden voor in de whatsapp groep? *
Vragen/opmerkingen/...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy