Cursos de Dansa Antiga 17-18: Informació i qüestionari d'inscripció
QUÈ ÉS?
Aquesta és una proposta de realització d'un curs de Dansa Antiga (danses del Renaixement i del Barroc). Durant els quatre primers cursos (des del 2011-12 al 2014-15) va ser organitzat per en Joan Codina amb la col·laboració de Sa Sargantana. Des del curs 2015-2016 comptem amb el recolzament del Museu d'Història de Catalunya de la Companyia Xuriach. L'objectiu és iniciar-se o aprofundir en el món de la dansa antiga des d'una visió històrica però amena, musical, i de gaudi del moviment.

QUI SOM?
La professora del curs és l'Anna Romaní una de les directores de la companyia Xuriach. Creada el 2009 està especialitzada en la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. Una de les seves línies de treball és la formació dins la qual destaquen aquets cursos.

A QUI VA DIRIGIT?
El curs està obert a tothom: principiants i no iniciats, actors, ballarins, músics, etc.

COM FUNCIONA?
El curs està estructurat en tres mòduls independents, un per trimestre. No cal tenir coneixements previs per a la inscripció a cada mòdul i estan pensats de manera independent. Així que és possible fer el curs sencer (opció recomanada, que és la de fer els tres mòduls), o només els trimestres que interessin segons la temàtica o la conveniència de l'horari que oferim.

CONTINGUT:
Aquest any proposem retrobar els diferents estils de dansantiga com sempre, de manera amena, com sempre, amb especial atenció pels aspectes musicals, com sempre, dirigint el focus cap a diferents aspectes del moviment (més o menys antics, més o menys contemporanis)

EL LABORATORI DANSANTIC:
Especialment dedicat als alumnes més entusiastes i experimentadors. Després de la classe habitual, aquells que ho desitgin es podran quedar una estona addicional per treballar sobre una temàtica paral·lela o complementària de la que estiguem treballant aquell trimestre. Utilitzarem els recursos de classe per anar més lluny (a nivell tècnic o coreogràfic) o per experimentar de manera més lliure amb el moviment.

QUAN I ON?
Museu d'Història de Catalunya - Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona

CLASSE GENERAL: 18:45 a 20:15

LABORATORI DANSANTIC: 20:30 a 21:15 Aprofondiment. Destinat a aquelles persones que ja estan iniciades en algun dels estils de dansa antiga, i especialment a les persones que ja tenen una base sòlida de tècnica de dansa que els permet avançar més ràpidament.

ATENCIÓ!
Les places són limitades i es seguirà l'ordre d'inscripció i de pagament.

MÉS INFORMACIÓ:
Si teniu qualsevol dubte o problema, poseu-vos en contacte amb en dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com

No dubteu en fer arribar la informació a tots aquells a qui cregueu que els pugui interessar!

Moltes gràcies!
Presentació del contingut del I MÒDUL (1r trimestre)
Comencem formant un cercle agafats de les mans. Avancem cap a l’esquerra i tornem lleugerament cap a la dreta. Un Branle, una dansa de rotllana. Un simple vaive, amb suspensió, però qui sap ornamentar? Pied en l’air, fleuret, marque talon... Branles per totes les edats, Pavanes i Allemandes per passejar, Gaillardes pels més agosarats i Voltes pels més descarats.

Introduirem els conceptes bàsics de la dansa antiga a través de les danses del francès Thoinot Arbeau, però és possible que anem a fer una visita als italians, per tastar els seus ballets i baixes danses.
INFORMACIÓ DEL I MÒDUL (1r trimestre)
DATES:
Els divendres 6 i 20 d’octubre, 10 i 17 de novembre, 1 i 15 de desembre

PREU: 50 euros a ingressar al número de compte corrent

ES4030250002481433323605 (indiqueu el vostre nom i cognoms, així com el concepte de "Dansa Antiga 1r tr 17-18"

PLACES: 16

NOTA: en cas que realitzeu l'ingrés però ja no quedessin places disponibles ens posaríem ràpidament en contacte amb vosaltres i us retornaríem immediatament l'import abonat

Qualsevol dubte, consulta o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres: dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com.
INSCRIPCIÓ AL I MÒDUL (1r trimestre)
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Número de telèfon de contacte *
preferiblement telèfon mòbil
Vols apuntat-te també al Laboratori de DansAntic? *
Tens més dubtes o comentaris?
(p.e. tens problemes d'horaris, dubtes sobre els materials...)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy