JELENTKEZÉSI LAP
IGEN!

Ezúton szeretnék jelentkezni az alábbi, 2023. október 15-én induló online Tarot kártyavető-sorselemző tanfolyamra koránkelő kedvezménnyel! Emellett ajándék 12.000 Ft értékű meglepetés ajándékot kap minden résztvevő a képzés félidejében, a tanfolyam 6-7 hónapjában!

Fontos! Jelen akciós megrendelési lehetőség kizárólag szeptember 30-ig érvényes, az első havi díj átutalásának legkésőbb aznapig bezárólag szükséges megérkeznie!

A normál tempójú, 13 hónapos Tarot kártyavető alapképzés havi díja kedvezménnyel most 13.990 Ft helyett mindössze 11.990 Ft! A 14 hónapos Tarot tanfolyam házi vizsgával most 13.990 Ft helyett mindössze 11.990 Ft!

A tematikát és a fizetési feltételeket megismertem, az azzal foglaltakkal egyetértek és vállalom a tandíj havi átutalását. Az első havi díjat 5 napon belül átutalom, azt követően pedig a tanfolyami tájékoztatóban foglalt kamatmentes részletfizetést határidőre teljesítem.

A jelentkezési lap kitöltésével elfogadom a Tudatkulcs honlapján feltüntetett ÁSZF-et és Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok adataim kezeléséhez.  

Minden adatodat bizalmasan kezelem! A jelentkezésről minden esetben visszaigazolást küldök, melyben minden szükséges adatot megtalálsz az utaláshoz!

A tematika és a szülinapi akció részletes leírása: https://tudatkulcs.hu/tarot-tanfolyam

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/007855

Sign in to Google to save your progress. Learn more
IGEN, JELENTKEZEM: *
Teljes név (ez fog szerepelni majd az elismerő oklevélen is!) *
Postacím és számlázási cím *
E-mail cím (erre az e-mail címre érkeznek a tananyagok) *
E-mail cím mégegyszer *
Telefonszám *
A Rider Tarot és Arany Tarot kártyákat: *
Egyéb kérdés, megjegyzés (kérdés, kérés, több tanfolyamra való jelentkezéshez a kedvezmény érvényesítése, stb.)
IGEN! JELENTKEZEM!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy