Call voluntari FIJJ 2024
Ești o persoană sociabilă și îți place să înveți jocuri pe cei care nu știu? Sau să ghidezi oamenii spre ceea ce caută sau au nevoie? Vrei să petreci câteva zile într-o echipă tânără, voioasă care împarte aceeași pasiune cu tine? Suntem în căutare de voluntari, pentru prima ediție FIJJ care va avea loc în data de 19-21 Aprilie la Teatrul Masca.
Cum te numești? (nume, prenume) *
Adresa ta de mail  *
Număr de telefon *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Persoană de contact în caz de urgență
*
Număr de telefon al persoanei de contact
*
Care este jocul tău preferat?  *
Cum ai aflat de FIJJ? *
De ce vrei să fii voluntar la FIJJ? *
Ai experiență de voluntariat?  *
Required
Dacă răspunsul este „da”, notează experiența ta și cu ce te-ai ocupat (dacă nu, notează „nu am experiență”) *
Care este disponibilitatea ta înainte de eveniment?  *
Notează intervalele orare în care ești disponibil(ă).
Ai preferințe alimentare sau alergii? Te rugăm să le menționezi aici, dacă există
*
Mărime tricou *
Îți dorești să ne spui ceva înainte de a încheia?
Dacă nu, revenim noi cu un răspuns. Pe curând!
GDPR (îți protejăm datele cu caracter personal) *
- Prin trimiterea acestui formular, ai luat la cunoștință că datele tale vor fi accesate și procesate de Asociația Cultură prin joc. Datele oferite de tine vor fi împărtășite cu echipa de coordonare a comunității, cu responsabilul de comunicare al asociației și cu colaboratorii noștri pentru divizia de voluntari.
- Vom folosi informațiile trimise de tine pentru a putea a-ți comunica informații de interes în legătură cu procesul de selecție, dar și pe mai departe dacă vei fi selectat în echipă, pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a garanta recunoașterea muncii prestate.
- Ne angajăm să-ți păstrăm datele în siguranță și preferințele de comunicare actualizate.
- Ai dreptul să soliciți accesul și corectarea datelor tale personale, să ceri ștergerea sau restricționarea procesării datelor tale personale din motive personale sau să aduci obiecții la procesarea lor. De asemenea, ai dreptul la transferarea datelor. Totuși, dacă refuzi să furnizezi datele pe care ți le solicităm, nu vom putea să-ți analizăm aplicația așa cum ne-am dori. În acest caz, poți depune o plângere la autoritatea locală de supervizare a protecției datelor. Autoritatea română de supervizare a protecției datelor este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Bucuresti, Romania Tel: 031 805 9211 www.dataprotection.ro.
- Pentru orice nemulțumire, cerere de revendicare a drepturile tale sau nedumerire cu privire la datele tale personale, ne poți trimite un e-mail la adresa: contact@facem.ro. De asemenea, spune-ne prin care modalități ai prefera să te contactăm prin completarea rubricilor de mai jos.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy