SKEDË PUNËDHËNËS
SKEDAT "PUNËDHËNËS" DHE "PUNËKËRKUES" JANË KRIJUAR ME QËLLIM KRIJIMIN E NJË RRJETI TË BRENDSHËM PUNËSIMI NË UNIKO. NËPËRMJET KËSAJ SKEDE PUNËDHËNËSI OFRON POZICIONET E LIRA TË PUNËS DHE PUNËKËRKUESI APLIKON PËR VENDE PUNE SIPAS FORMIMIT TË TIJ UNIVERSITAR. UNIKO DO TË BËJË LIDHJEN MIDIS DY PALËVE DUKE NJOFTUAR NË KOHË TË DYJA PALËT PËR MUNDËSITË E PUNËSIMIT.
INSTITUCIONI PUNËDHËNËS *
Your answer
SEKTORI QË PËRFAQËSONI *
KONTAKTI TEL / CEL *
Your answer
KONTAKTE TË TJERA (WEB / EMAIL) *
Your answer
FUSHA QË OPERON *
Your answer
VENDE TË LIRA SIPAS POZICIONEVE *
Your answer
KRITERE PËR PUNËSIM
TË KETË FORMIM PROFESIONAL NË:
Your answer
*
Required
PREFERENCA TË TJERA
Your answer
JU FALËNDEROJMË PËR KOHËN E KUSHTUAR!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service