Uitwerkingsplan Visie 2020 - 2025
De dorpsvisie beschrijft de onderwerpen die u/jij als inwoner belangrijk vindt. Al deze onderwerpen zijn aangedragen tijdens de jaarvergaderingen van Dorpsbelang, tijdens de gehouden keukentafelgesprekken en bij het invullen van de dorpsenquête.

Aan de hand van de resultaten uit de enquête is de eerste versie van de dorpsvisie geschreven. Deze is begin 2019 tijdens de jaarvergadering gepresenteerd. Je kunt de dorpsvisie inzien via https://www.raard-eo.nl/yn-de-doarpen/doarpsvisie/.

Wat gaat dorpsbelang met deze visie doen?

1: We zetten ons in om datgene wat goed is in onze dorpen te behouden: saamhorigheid, veiligheid, gevoel van vrijheid, ruimte en rust. Met het dorpshuis en de basisschool als middelpunt van onze gemeenschap.

2: We pakken zaken aan die beter kunnen of extra aandacht verdienen.

Om dit “aanpakken” concreet te maken worden hier 3 ideeën gepresenteerd. Graag willen we de mening vragen van jullie als inwoners van onze dorpen. We vragen jullie in deze vragenlijst of ideeën kunnen worden voortgezet tot een concreet plan of dat het idee aanpassingen nodig heeft. Of, en dat kan natuurlijk ook, dat het volledig zinloos wordt bevonden.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy