Animaatiopaja nuorille 12.11.-3.12.2019
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Veturointi-toiminnan ja Kulttuurivoimalan yhteiseen Animaatiotyöpajaan. Työpaja on osallistujille maksuton ja tarjoamme kokoontumisissa pientä purtavaa. Työpajassa pääset toteuttamaan animaatioita käyttäen erilaisia tekniikoita. Työpaja kokoontuu tiistaisin marraskuussa-joulukuussa 12.11.-3.12.2019 klo 17-19:30. Näitä tietoja tullaan käyttämään vain tämän työpajan järjestelyihin. Jos haluat jatkossakin saada tietoa Veturointi-toiminnan järjestämistä tapahtumista ja toiminnoista, voit antaa luvan yhteystietojesi käyttämiseen toiminnasta tiedottamiseen. (ks. Veturointi-toiminnan tapahtumien ja ryhmätoiminnan rekisterin tietosuojaseloste: www.veturointi.fi).
Koko nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Jos olet alaikäinen (alle 18-v), lisää tähän oman huoltajasi tai muun täysi-ikäisen yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero (huom! pyydämme huoltajalta / yhteyshenkilöltä luvan osallistumiseesi)
Your answer
Mahdollinen erityisruokavalio, ruoka-ainerajoitteet tai allergiat
Your answer
Mahdolliset lisätiedot
Kerro tässä esimerkiksi, mille kerroille pääset osallistumaan, jos et pysty osallistumaan kaikkiin tapaamisiin. Työpajassa voi osallistua myös yksittäisiin tapaamiskertoihin.
Your answer
Annan luvan yhteystietojeni käyttämiseen Veturointi-toiminnassa järjestettävistä tapahtumista ja toiminnasta tiedottamiseen *
Annan luvan Veturointi-toiminnan tapahtumien ja ryhmätoiminnan rekisterin tietosuojaselosteen mukaiseen henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy