Confirmació Trobada Bassella 2021
Trobada Nacional Bassella 2021, organitzat per menbres de Motoristes.cat
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Quin es el teu nom? *
El teu Nick al Forum? *
Sector regional que pertanyes? *
Vens amb acompanyant?
Clear selection
Nom acompanyant?
Aquin esdeveniment participaras? *
Required
EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT
Participo lliurement en el denominat Trobada Nacional Bassella 2021 i que havent-me inscrit accepto la normativa de funcionament d'aquesta.

Entenc i accepto els riscos inherents a la participació en una activitat d'aquest tipus derivats tant de la conducció d'un vehicle durant els desplaçaments a les diferents activitats com de la mateixa assistència a l'esdeveniment. Així i tot, accepto participar en aquest esdeveniment.

Entenc i accepto que, ni els organitzadors ni cap de les persones que col·laboren, poden considerar-se responsables, en cap concepte, per la lesió, mort o un altre tipus de danys que poguessin ocórrer com a resultat de la meva participació en aquest esdeveniment, o com a resultat de la negligència de qualsevol de les parts, incloses les incidències que poguessin sorgir amb tots els serveis contractats.

A més, allibero l'esdeveniment en si, i als seus organitzadors, col·laboradors i patrocinadors de qualsevol reclamació judicial o extrajudicial que pogués interposar-se per mi, els meus familiars, hereus o per les persones que legalment poguessin representar-me a conseqüència de la meva participació en aquest.

Si bé és cert que l'esdeveniment és organitzat per alguns membres del Fòrum de la pàgina www.motoristes.cat, tant aquesta Web Site com els organitzadors, no es faran responsables dels possibles problemes que puguin sorgir en relació amb infraccions de trànsit i altres relacionats en els quals tingui intervenció, o no, les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, problemes amb les reserves de l’esmorzar, menjar, visita i qualsevol altre servei contractat.

Aquesta exempció de responsabilitat es dona per acceptada pel fet de fer el pagament de la inscripció. Si per causes meteorològiques s'hagués de cancel·lar l'esdeveniment, s'abonaria l'import del museu i del menjar, menys el percentatge de la reserva del restaurant. Les samarretes s'enviaran o lliuraran pels responsables de regió.

Aquesta sortida motera NO és una "concentració" en el sentit oficial de la paraula. Es tracta d'una reunió d'amics que decideixen compartir, durant un dia, experiències i esdeveniments lúdic-festius relacionats amb el món de les motos.

Per tot això i per a evitar qualsevol incident durant les rutes previstes, es demana i recomana PRUDÈNCIA EN LA CONDUCCIÓ, RESPECTE a les NORMES, AIXÍ COM Al MEDI AMBIENT, I SEGUIR LES INDICACIONS DELS ORGANITZADORS. Tant els carrers com les carreteres per les quals es transitarà, no estan reservades per al nostre ús amb exclusivitat, per la qual cosa especialment es prega RESPECTE PER Als altres USUARIS DE LA VIA, no podent descarregar aquesta responsabilitat en cap membre del grup.
Acepta les condicions de participació? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy