Anmälning till Junis SPA-läger på Hotell Lappland 4:e-7:e Mars 2018
Söndag 4:a Mars till Onsdag 7:e Mars åker Junis Umeå och Björksta scoutkår på ett nytt SPA-Läger i Lycksele och bor på Lyxiga Hotell Lappland med bad, vila och rekreation.

Till skillnad från jullovets läger är det TRE nätter denna gång och vi har färre antal platser då vi bara bokar en buss. Ca 50-100 platser (beroende på antal bilar) kommer vi att erbjuda. Du anmäler intresse här och vi meddelar dig sen om du får möjlighet att åka och då betalar du direkt, då är din plats klar.

Lägret är ett familjeläger för hela familjen först och främst.

Barn kan också åka själva till lägret utan föräldrar och bo med någon av våra ledare eller med någon annan förälder, MEN det förutsätter att det finns någon ledig plats hos någon ledare/förälder som har möjlighet att ta ansvar för barnet. Det är alltså kraftigt begränsade platser för detta. Meddela om det är något särskilt som vi bör veta om ditt barn om barnet åker själv.

Vi åker buss med UmeBuss. Bussen brukar hämta på följande ställen: Ålidhemsskolan, Mariehems C, Ersboda Kärnan, Junislyan, Mediamarkt.. Mellan kl 12-13.. Exakta tider meddelas innan avfärd här på hemsidan.

Om ni väljer att ta eget bil så kommer du till lyan och plocka upp medlemmar, eller kontaktar oss innan och planerar vilka som åker med i bilen, så att den blir full och åk sedan själv till Lycksele, vi samlas kl 15:00 där oavsätt.

Vi är framme i Lycksele ca 15:00 och börjar med en samling med allmän information och delar ut nycklarna, samlingen är OBLIGATORISKT för alla.

Vi åker hem vid 11:00 tiden på Onsdagen.

På dagarna brukar vi handla på Dollarstore som ligger ett stenkast från hotellet, umgås med varandra på Hotellet där det finns många samlingslokaler där man kan träffas och umgås.
Vi har en stor samlingslokal utanför Bion, där vi också kommer att ha samlingen första dagen, här kan vi träffas närsomhelst under dagarna och bara umgås och "hänga".
Även i hotellets foaje finns en hörna med fåtöljer att hänga i.
På Hotellet finns också gym (från 18 år), solarium och andra bekvämligheter.
Ett lekrum med bollhav finns för barnen.
Ett biljardbord (20 kr per spel) och olika arkadspel (kostar en slant) finns också.
Ta gärna med laptops/surfplattor, det finns gratis WIFI.

Från kl 16:00 på söndag, måndag och tisdag har vi tillgång till SPA-anläggningen med bubbelpooler både inne och utomhus, simbassäng, bastu, med mera. SPA´t har öppet till 22:00 på kvällarna. Så mellan 16-22 så får vi bada så mycket vi vill =)

OBSERVERA- Barn får aldrig vara själva i badet utan en förälder eller ansvarig ledare måste alltid följa med barnen.
OBSERVERA 2 - Man får ALDRIG bada i badet med vanliga kläder! Om man av olika anledningar inte kan bada i vanliga badräkter så finns det heltäckande badkläder som man måste ha med sig. Om man badar med vanliga kläder så förstör man filter i simhallen vilket kostar mycket pengar att laga.

Vi har fri tillgång till en egen biosallong och vi kommer att visa några filmer i Biosalongen alla dagar ca kl 12:00, 14:00 och 20:30

Kostnaden för lägret är 600 kr per person. från 0-100 år. Ingen familjerabatt eller liknande. Priset är redan kraftigt reducerat av Junis och det skulle kosta väldigt mycket mer i vanliga fall att åka dit privat.

I Priset ingår resa till och från Lycksele, boende på hotell lappland i 3 nätter, hotellfrukost och deltagande i alla Junis-aktiviteter.

Alla deltagare ordnar all sin mat själv (förrutom hotellfrukost som ingår i priset)

På Söndag har hotellet ordnat med pizzabuffe speciellt för oss på Junis Umeå, så att vi inte behöver tänker på att ordna mat direkt när vi kommer fram. pris för barn 69 kr och vuxen 89. Det finns flera olika sorter.

I övrigt finns det möjlighet att äta a la carte på hotellets resturang eller lättare mat i hockeybaren, eller så kan man gå över bron och äta på Frasses, pizzeria etc, eller köpa enklare mat på Ica eller konsum t.ex.
Det finns ett minikylskåp på hotellrummen och micro i foajen. Tips är att ta med en vattenkokare hemifrån. Enklast och billigast är att köpa nudlar på dollarstore. Det tar ca 20 minuter att gå över bron till stan där det finns affärer och resturanger att handla på.

Rummen som vi hyr är 4-5 bäddsrum och vi betalar för varje säng.
Om ni i är färre än 4 stycken i sällskapet så förväntar vi oss att man kan dela rum med någon annan så att vi fyller sängarna. Annars blir det en stor extra kostnad för föreningen.

Vi ser till att alla får dela rum med någon lämplig person eller familj så att det ska bli trivsamt för alla.
Kanske ni kan ta hand om ett barn som inte har föräldrar med sig i ert rum, tex, så får fler barn möjlighet att komma med också, Detta är en superbra lösning för oss och barnen som blir glada.
Har ni mycket speciella skäl att inte dela med någon, prata med Jörgen så ser vi hur vi kan lösa detta.

Rumsindelning meddelar vi när vi kommer fram på hotellet på Onsdagen.

Om ni har egen bil och har möjlighet att köra den till Lycksele, om du kan fylla upp den så det inte är tomma platser och om ni kan hjälpa till att skjutsa medlemmar när vi är i Lycksele till affären och liknande så får ni 400 kr i bilersättning.

Det betyder inte att ni måste köra flera gånger per dag i skytteltrafik, utan att när ni själv åker och handlar så kan ni skjutsa några extra till affären när ni ändå åker, så hjälps vi åt alla som har bilar så att andra medlemmar också får ta sig på affären och liknande. Vi är en förrening och då hjälps vi åt =)

Vi betalar alltså bara denna ersättning om vi har brist på plats i bussar och om vi behöver fler bilar som hjälper till i Lycksele. Väljer ni att åka bil även om det finns lediga platser i bussen eller om ni inte vill hjälpa till med skjutsar så är det ert eget val att ta bilen och då kan vi inte betala ut ersättning.

För att anmäla er så fyller ni i forumläret längst ner. Ett huvudkrav för att kunna anmäla sig är att tidigare skulder från tidigare läger är betalda och att medlemsavgiften för barnen är betalda för 2018.

Vi återkommer till dig så snart vi kan om du får en plats på lägret. När du får detta meddelande från oss måste du snarast betala in lägeravgiften till oss och när ni har gjort detta så är er plats till lägret säkrat.

OBS.. Ni har alltså inte garanterad plats förens lägret är betalt! Vi bokar rum och plats åt er den dagen som vi får betalningen.

Betalning sker på vårt Plusgiro 36 65 40 -3 eller Swish 123-245 03 28 (helst)
Märk betalningen med ditt efternamn eller liknande + Lycksele. Du kan också betala kontant till Ari eller Jörgen.
Om du har särskilda ekonomiska skäl så finns en viss möjlighet att göra upp en del av kostnaden på annat sätt, tex genom avbetalning eller liknande.

Även om ni tar bilen så vill vi ha full betalning av er och så betalar vi ut bilersättning till er, så det blir rätt i redovisningen.

Alla frågor om betalning sker till Ari.

Vi har ca 50-100 platser på detta läger, beroende på hur många bilar vi får ihop.

När lägret blir fullt kan man anmäla intresse att åka ändå och stå på reservlista.
Lägerledningen har rätten att välja vilka från reservlistan som får möjlighet att åka med utifrån sociala behov etc.

Vi ber att ni tänker igenom om ni har lust och möjlighet att åka INNAN ni anmäler er så att det inte blir avhopp i sista sekund, då det blir stora kostnader för Junis om vi hunnit boka hotellrum och buss. Alltså tänk till innan ni anmäler er samt meddela så SNABBT som möjligt om det blir förhinder. Senast 5 dagar innan avfärd. Avbokar ni senare än detta är det bara vid sjukdom som vi betalar tillbaks avgiften. Att anmäla sig sista dagarna skapar också problem för oss då vi hunnit boka rum och sådant, så både anmäl i tid och avboka i tid för att det ska funka bra.

Regler att komma ihåg. Det är inte tillåtet att springa mellan rum och gå in i varandras rum, dom ända som får gå in i någon annans rum är personer i samma familj.

Respektera att det bor andra på hotellet också så det ska vara tyst på nätterna. Inget spring i korridorerna efter kl 22:00 och från kl 23:00 så ska alla vara på sina rum.

Pga risk för magsjuka etc, var noga med att tvätta och sprita gärna händerna innan frukostbufe, och efter toalettbesök.
Var noga att duscha INNAN bad i Spaet för att undvika bakteriespridning.

På Bussen äter vi inte smuliga saker som chips, kakor etc.
Det är lag på bälte i bussen för allas säkerhet.

Om du behöver hjälp med anmälningen eller har frågor om lägret, kontakta Jörgen

Har du frågor om lägret i allmänhet eller om anmälningar kontakta:
Jörgen Törngren, 070-3273127, jorgen@junisumea.nu

Har du frågor om betalning och ekonommi kring lägret kontakta
Ari Leinonen, 070-5679214, ari.leinonen@junisumea.nu

Välkomna

Namn och personummer *
Namn och personummer på alla personer i familjen som ska med på lägret.
Your answer
Vet du säkert att ni ska följa med på resan? *
Om du är osäker, meddela till Jörgen så snabbt du vet säkert
Required
Betalning *
Har du förstått avgiften för läget? För att anmälan ska gälla så ska betalningen för detta läger ske så snabbt som möjligt efter att du fått erbjudande om att åka från Jörgen. Först när du har betalat så är anmälningen säkrad. Avgiften är 600 kr per person, för alla deltagare, från 0-100 år.
Required
Mobiltelefon-nummer *
Your answer
Email *
Your answer
Mat *
Buss eller bil *
Vill du åka Junis-bussen till lägret eller kan du köra din bil? Vi är en förening och vi hjälps åt och vi kommer behöva några bilar som kör till Lyckele och som också hjälper till i Lycksele med att köra på affären och liknande. För de som erbjuder sig att hjälpa till med bil betalar vi en symbolisk summa på 400 kr, annars står man för bilkostnaden själv. Vi meddelar dig vis SMS om just din bil behövs. Skriv gärna hur många platser du har i din bil under övrigt, längst ner
Rumsindelning
Har du önskemål om rummsindelning? T.ex. vem du kan tänka dig dela rum med. Rummen som vi hyr är 4-5 bäddsrum och vi betalar utifrån detta. Det blir alltså väldigt dyrt om det bor 2-3 stycken i ett rum, då får Junis betala för tomma sängar - Så vi önskar och hoppas att alla kan tänka sig att dela rum med någon annan om man är färre än 4 (Vi passar självklart in någon person som skulle passa ihop bra så att vi fyller alla sängar, så blir det billigare för Junis och vi kan göra mer roliga saker. Kanske ni också kan tänka er att ta hand om något extra barn som åker utan sina föräldrar, då gör ni en stor insats och gör något fler barn extra glad =) Om man är fler än 5 måste man också dela upp sig på 2 rum. Har ni särskilda själ att inte dela med någon så försöker vi så klart lösa det, men hoppas alla är beredd att hjälpas åt att minska konstnaderna =)
Your answer
Information om barnet
Om ditt barn åker själv på läger, så tar någon annan vuxen hand om barnet, skriv ner saker som vi bör veta om här, tex kring matrutiner, sängvätning, mediciner, etc, etc. Samt vilken ledare ni önskar att barnet bor med. Det är bara Jörgen som har tillgång till svaren i formuläret, vi sprider inga känsliga detaljer
Your answer
Övrigt
Har du några andra tankar eller önskemål?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms