LÁNYOK NAPJA: HÍRES NŐI TUDÓSOK NYEREMÉNYJÁTÉK
Játssz velünk!

A nyereményjátékon azon általános iskola felsőtagozatos vagy középiskolás lányok vehetnek részt, akik jelentkeztek a Lányok Napja 2019. évi bármely programjára. A programok itt találhatók: http://lanyoknapja.hu/programlista/

Sorsolás és eredményhirdetés: 2019. május 6.

A kvízt helyesen kitöltők között a következő értékes nyereményeket sorsoljuk ki:

///Galaktikus nyári tábor a Skoolnál (12-14 év)
A @Skool felajánlásából a 12-14 év közötti helyes választ adó kitöltők közül valaki ingyen részt vehet a Skool galaktikus nyári táborában. A táborok részleteit itt olvashatjátok:
Skool tábor 12-14 éveseknek: http://bit.ly/Skoolee_tabor
Skoolee tábor 14-18 éveseknek: http://bit.ly/Skool_tabor

///TED-könyvek a HVG és a TEDxYouth jóvoltából (20 éves korig)
Kis könyvek, nagy gondolatokkal: a HVG jóvoltából már magyarul is olvasható a világhírű TED sorozat előadóinak könyvei. A TED konferenciák a 18 perces vagy rövidebb, gondolatébresztő és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek. A TED-könyvek elég hosszúak, hogy lenyűgözzenek, de épp elég rövidek, hogy együltő helyedben elolvasd.

///Logiscool nyári tábor
Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon.
A táborok vagy egész naposak, vagy fél naposak.
A választékot itt találod: https://www.logiscool.com/hu/camps

///3 fős belépő a Neverland szabadulószobájába (10-20 év)
“Az Enigma űrhajót egy meteorcsapás érte, ami komoly károkat okozott a hajó rendszereiben. Egy mélyűrben élő földönkívüli csoport vett körül benneteket. Meg tudjátok javítani a hajót, mielőtt az űrlények széttépik azt?” Ha helyes választ adsz és a te neved húzzuk, meghívunk Téged és két barátod a Neverland “A világűr mélyén” szabadulószobájába (Budapest, 7. kerület), egy nektek alkalmas időpontban.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy