Inschrijfformulier - Tour de Schalkwijk 2021
Tourliefhebbers! Na dit gekke jaar komt de Tour de Schalkwijk er weer aan! Het is uiteraard nog niet zeker of de Tour de Schalkwijk dit jaar in zijn "normale" vorm door kan gaan. Wij doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat jullie de 51e Tour de Schalkwijk dit jaar mee mogen maken. Het kan alleen zijn dat door externe omstandigheden het niet in de “normale” vorm plaats kan vinden. Mocht dat het geval zijn dan zal er een alternatief bedacht worden, vergelijkbaar met het Tour Activiteitenweekend. Om ons goed voor te bereiden, opent de Tour de Schalkwijk bij deze de inschrijvingen. Hopelijk wordt het weer een gezellige week waarin je ’s ochtends fietst en strijd om een goed plekje in het klassement, en ‘s middags in het teken staat van gezelligheid en plezier (spelletjesmiddag bij de Lek, polderen, vossenjacht en andere activiteiten).

Dit jaar is de Tour de Schalkwijk van zaterdag 17 juli tot en met zondag 25 juli. Wil je meedoen aan de Tour? Dan moet je vanaf zaterdag 17 juli tot en met zondag 25 juli aanwezig zijn! Mocht je niet bij elke rit en activiteit kunnen zijn dan kun je helaas niet meedoen. Daarnaast moet je in de oefenweek (de week voor de Tour) in de avonden aanwezig kunnen zijn om te trainen. Voor meer informatie over het programma, de activiteiten, ritten, het reglement (zie einde van dit formulier) en andere info kun je de Tour de Schalkwijk site raadplegen: www.tourdeschalkwijk.nl

Dit jaar is de inschrijving via dit online formulier. De inschrijflink is te vinden op de Toursite, de Tour Facebookpagina en de Tour Instagrampagina. De inschrijving sluit op vrijdag 7 mei 2021 17.00 uur! Schrijf je op tijd in, want de Tour heeft voor 110 renners plek en renners die zich na vrijdag 7 mei 2021 17.00 uur inschrijven, worden als eerst uitgeloot.

Het is belangrijk dat je in Schalkwijk of Tull en ’t Waal woont of daar de hele week een logeeradres hebt tijdens de Tour. Kinderen mogen zich opgeven als ze voor 1 januari 2022 9 jaar of ouder zijn. De maximumleeftijd is 12, dus kinderen mogen zich helaas niet opgeven als ze voor 17 juli 2021 13 jaar oud zijn geworden. Word je op 17 juli 2021, 13, dan is dat in de Tour en dan mag je nog meedoen.

De Tour de Schalkwijk heeft 11 ploegen en er is daarom in principe plaats voor 110 kinderen. De organisatie streeft ernaar om ieder kind van 9 tot en met 12 jaar mee te laten doen met de Tour. De organisatie behoudt zich hoe dan ook het recht voor om inschrijvingen te weigeren. Iedereen die zich heeft opgegeven wordt telefonisch geïnformeerd over of hij/zij mag meedoen en over de ploeg waarin hij/zij is ingedeeld. Dit zal rond eind mei / begin juni gecommuniceerd worden.

Als je vragen hebt kun je (telefonisch of via WhatsApp) terecht bij:

🕿 Jules Steultjens 06-52624963
🕿 Tom van Rooijen 06-14538284

Sportieve groet, de Coördinatie

Jules Steultjens
Tom van Rooijen
Maarten Leeman
Jorrit Smit
Nicky Sturkenboom
Esmee van Schaik
Siri Uijttewaal
Raimon Smit
Voornaam (deelnemer) *
Achternaam (deelnemer) *
Geslacht *
Woonplaats *
Telefoonnummer 1 *
Telefoonnummer 2 (graag invullen)
Emailadres *
Eventueel logeeradres (indien niet in Schalkwijk woonachtig)
School *
Leeftijd op zaterdag 17 juli 2021 *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ik heb al in de volgende ploegen gezeten (indien geen het onderste vakje geen aankruisen!) *
Required
Heb je minimaal zwemdiploma A? *
Required
Eventuele bijzonderheden (allergieën of andere belangrijke zaken):
Naam ouder(s)/verzorger(s) *
Reglement Tour activiteitenweekend
Het Reglement

1. Kinderen die zich opgeven voor de Tour de Schalkwijk gaan ermee akkoord dat foto’s uit de tourweek gepubliceerd worden op de website van de Tour. Ook mogen deze foto’s gebruikt worden voor promotiemateriaal ten behoeve van de Tour (bijv. een bericht met foto in de krant).

2. De Tour de Schalkwijk is voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die in dit jaar nog 9 worden of in de tourweek 13 worden, mogen zich opgeven.

3. Om een gezellige sfeer te behouden zijn telefoons gedurende de trainings- en Tourweek (dus ook tijdens de activiteiten) niet toegestaan. Mocht er toch dringend contact nodig zijn, dan zijn alle medewerkers, ploegleiders en sponsoren bereikbaar.

4. Renners die niet in Schalkwijk of Tull en ’t Waal wonen moeten een logeeradres hebben in Schalkwijk of Tull en ‘t Waal. Wanneer een renner van buiten Schalkwijk of Tull en ‘t Waal gedurende de tourweek thuis slaapt, zal deze geschorst worden van verdere deelname aan de Tour.

5. In verband met de veiligheid van renners en medewerkers is het uitgangspunt dat er 110 renners meefietsen. Mochten er meer dan 110 aanmeldingen zijn, dan probeert de organisatie te zorgen dat toch alle 9-jarigen die zich hebben opgegeven mee kunnen doen. Als er minder dan 110 aanmeldingen zijn van 9- tot en met 12-jarigen woonachtig in Schalkwijk, dan is er plek voor 8-jarigen en kinderen van buiten Schalkwijk. Er volgt dan een afvalprocedure. De kinderen die als eerst afvallen zijn de kinderen die zich na de uiterste inschrijfdatum hebben ingeschreven. Hierna zullen de kinderen, die niet uit Schalkwijk komen en voor het eerst mee willen fietsen afvallen en als laatst zullen de 8-jarigen uit Schalkwijk afvallen. Eventueel wordt er geloot.

6. Alle renners dienen de gehele week gekleed te gaan in een witte sportbroek met een shirt van de sponsor. Het is verplicht de door de organisatie verstrekte valhelm te dragen, ook tijdens het trainen. Deze valhelm dient zondag tijdens het defilé weer in goede staat bij de ploegleiders ingeleverd te worden. Bij verlies moeten wij helaas de kosten voor deze helm in rekening brengen.

7. Alle renners dienen zich sportief te gedragen. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval zijn (b.v. hinderen of wegduwen van mede renners), dan zal de organisatie genoodzaakt zijn strafseconden te geven. Om het sportieve karakter binnen de tour in stand te houden, kan de organisatie een deelnemer uitsluiten van verdere deelname, ongeacht zijn of haar positie in het algemeen klassement.

8. Wanneer een renner tijdens een etappe of tijdrit niet aanwezig is (bijv. bij ziekte of een ongeval tijdens een voorafgaande rit) is het toegestaan dat de renner de volgende ritten weer gewoon meefietst. In de niet gereden rit wordt de laatste tijd plus 5 seconden gebruikt voor de berekening in het algemeen klassement. Ook als een renner een rit niet finisht geldt de laatste tijd plus 5 seconden voor deze renner.

9. De renners dienen altijd een half uur voor de start van de rit aanwezig te zijn bij de start/finish, in verband met het verdelen van de startersposities en de klassement truien.

10. Er kunnen bonusseconden worden behaald tijdens de tussensprint op de Schalkwijkseweg. De eerste renner die de streep bereikt, behaalt 5 bonusseconden, nummer 2 krijgt 3 bonusseconden en nummer 3 krijgt 1 bonusseconde. Bij het dijkhuis- en bergklassement kan men punten behalen op dezelfde manier als bij de tussensprint. Echter, voor die klassementen is de puntentelling als volgt: de eerste renner die de streep bereikt, behaalt 3 punten, de tweede 2 punten en de derde 1 punt. De renner die de ritzege behaalt, krijgt altijd in het klassement van de desbetreffende dag 1 seconde voorsprong op de 2e, ongeacht de grootte van de voorsprong. Op de zondagen bij de tijdritten worden er geen bonusseconden gegeven. Dit geldt ook voor de ploegentijdritten.

11. Een renner mag op een racefiets rijden, mits hij voldoet aan de eisen voor de fietskeuring (zie omschrijving fietskeuring, eerste pagina).

12. Elke fiets dient voor de tourweek nagekeken te worden door een door de organisatie aangewezen persoon. Dit is slechts een controle, geen reparatie. Als een fiets wordt afgekeurd tijdens de controle, dan is het de verantwoordelijkheid van de (ouders/verzorgers van de) renner om de fiets in orde te maken voor de officiële start van de Tour.

13. Officiële klachten kunnen schriftelijk ingediend worden bij een van de leden van de coördinatie. Zij zullen in alle geheimhouding naar buiten, eventueel in samenwerking met andere commissies, het probleem oplossen. Een meer informele methode van feedback wordt echter aangemoedigd.

14. Iedere buitenstaander (ook ouders) heeft te luisteren naar de aanwijzingen van tour medewerkers (ook wegafzetters).

15. Voor de deelname aan de Tour de Schalkwijk wordt er van de kinderen verwacht dat zij actief deelnemen aan alle georganiseerde activiteiten, incl. de bonte avond.

16. Mocht een renner zich niet houden aan het reglement dan kan de organisatie overgaan tot het geven van strafseconden of, bij grove schendingen, tot het uitsluiten van deelname.
Ja, ik ben me er van bewust dat deelname op eigen risico is en ik ga akkoord met het bovenstaande reglement. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy