Колку шефовите ги почитуваат твоите работнички права?
Прочитајте каква е состојбата со младите во Македонија денес, нивните шанси за вработување, третманот, свесноста за своите права како работници, преку ставовите на осум панелисти што учествуваа на дебатата „Колку се почитуваат работничките права на младите во Македонија“, која е дел од националната кампања „356 работнички права за младите“ што ја организира Коалицијата на младински организации „Сега“ во соработка со порталот Факултети.мк

http://www.fakulteti.mk/news/18-02-08/365_rabotnichki_prava_za_mladite_-_vo_makedonija_53_000_mladi_lugje_se_nevidlivi_za_instituciite.aspx

This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms