Kollegabesøk i Norge - først ut er Hemsedal 16-17 januar
I år introduserer vi muligheten for "ministudieturer" - inspirerende kollegabesøk til andre anlegg i Norge. 

Vi starter med lunsj ved ankomst og så guidet tur i anlegget, hvor vertskapet kan fortelle litt fra driftsmodell, bakketilbud, snøproduksjon, nye investeringer osv. Etterhvert går vi inn og får et "foredrag" med mer informasjon fra destinasjonen feks. ved turistsjef eller andre, og visning av spisested, overnatting, eller annet som vertskapet ønsker å vise frem til inspirasjon. 

Det vil være mulighet å sende inn ønsker på det man ønsker besvart, i forkant av besøket, og det vil være mulighet for et besøk feks. hos Skipatrulje, skiskolen, skiutleie osv. i mindre grupper. 

Besøket avsluttes med en hyggelig middag, overnatting og frokost. Dag 2 er det fri skikjøring eller ytterligere besøk på destinasjonen frem til avreise.

Denne gangen overnatter vi på nyoppussede Skigaarden i Hemsedal hvor vi får et besøk i den berømte vinkjelleren, og vi avlegger også et besøk på nyoppussede Skarsnuten som har spa og japansk restaurant.

Mer informasjon med priser kommer når vi har fått kartlagt interessen. Vi håper mange synes at dette er en spennende mulighet til å la seg inspirere og se #livetbakheiskortet i et av Norges største anlegg, samtidig som man treffer kolleger og får mulighet til felles erfaringsutveksling.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Navn på anlegget, destinasjonsselskapet eller firmaet du jobber i *
Dette høres spennende ut, jeg er interessert! *
Jeg ønsker å ha med flere kolleger. Skriver navn og mailadresser her under:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner. Report Abuse