Mogu li blog i instagram poslužiti kao referenca za CV? – meetup u Startit Centru Subotica
U subotičkom Startit Centru će u četvrtak, 13.decembra, u 18 časova biti održan meetup na temu bloga i instagrama odnosno da li se može živeti od bloga i Instagrama u Srbiji?

Marijana Mančev će prisutnima opisati svoj put od kreiranja bloga do njegove pune četiri godine postojanja, radom sa brendovima i balansiranjem između punog radnog vremena i vođenja bloga.
Podeliće takođe i svoja iskustva, kako je blog moguće iskoristiti i kao odličnu preporuku u cv-ju i na koje načine vam on može doneti zaposlenje. Koje su to sve veštine koje možete steći putem vođenja jednog bloga i njegovih socijalnih medija i kako i njih unovčiti na tržištu rada.
Pričaćemo o stereotipima koji vladaju na Instagramu i šta sve stoji iza jedne slike.

O predavaču

Studirala na Ekonomskom fakultetu u Subotici, smer trgovina. Tokom studija je bila aktivni član Volonterskog Kultur Kluba, preko kojeg je volontirala na svim značajnim festivalima i kulturnim institucijama u opštini Subotica. Pokrenula je svoj modni blog kenguristyle.com sa namerom da spoji svoju ljubav prema fotografiji, modi i arhitekturi. Zahvaljujući blogu, zapošljava se u modnoj industriji i radi za mnoge velike retail brendove kao Visual Merchandiser. Trenutno radi kao freelancer u modnoj industriji na poslovima social media management-a i rada sa influenserima.

Prijave

Događaj je zakazan za 13. decembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service