Заявка за презентация/лекция за Националната годишна среща 2019 "Кой е най-добрият интерес на детето?"
Здравейте, скъпи приемни родители, социални работници, експерти,

Националната асоциация за приемна грижа за поредна година организира Национална годишна среща по приемна грижа. Събитието е традиционно за приемните родители и всяка година обсъжда важни теми за приемните родители, децата в приемни семейства и професионалистите, работещи с деца, както и биологичните приемни родители.

Националната годишна среща по приемна грижа през 2019 година е посветено на най-добрия интерес на детето. Бихме искали да обсъдим най-добрия интерес на детето през очите на системата за закрила на детето, биологичните родители, приемните семейства, както и през очите на осиновителите.

В тази връзка каним биологични родители, приемни родители, социални работници, представители на доставчици на приемната грижа, както и заинтересовани професионалисти, да дадат своят принос към годишната среща, като се включат с презентации в следните теми:

- РЕИНТЕГРАЦИЯ НА ДЕЦАТА В БИОЛОГИЧНИТЕ СЕМЕЙСТВА

- ОСИНОВЯВАНЕТО И ПРИЕМНАТА ГРИЖА

- КАЧЕСТВОТО НА ПРИЕМНАТА ГРИЖА В НАЙ-ДОБРИЯ ИНТЕРЕС НА ДЕТЕТО (тук могат да се включат темите, свързани с процесите и процедурите в приемната грижа, ролите на всяка страна, качествената приемна грижа, диалога в приемната грижа и др.)

- ПРИЕМНАТА ГРИЖА И ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Крайната цел на форума е да въведе единното разбиране за това кой и как разбира най-добрия интерес на детето. Националната годишна среща по приемна грижа трябва да завърши с позиция на участниците относно качествената приемна грижа и споделеното разбиране за това как тя гарантира най-добрия интерес на децата.

Молим участниците, които биха искали да споделят опита си, да го направят в презентация от 20 минути.

Необходимо е желаещите да участват с експозе да попълнят този формуляр в срок до 15.10.2019 г.

Благодарим за възможността да бъдем отново заедно и да говорим по важните за приемната грижа въпроси, които ни правят по-добри в грижата за децата ни.

Екипът на НАПГ
Вашите имена *
Your answer
Вие сте: *
Наименование на институцията/организацията
Your answer
Телефон *
Your answer
Електронна поща: *
Your answer
Уеб сайт
Your answer
Вие бихте искали да направите представяне в следната тема: *
Заглавие на Вашата презентация *
Your answer
Напишете тук кратко представяне на Вашето изложение, което да публикуваме на страницата на конференцията *
Your answer
Напишете ни кратко представяне за себе си: *
Your answer
Можете да следите информация за актуалната програма на конференцията ни на адрес: ngs.napg.eu. Ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с нас на тел. 0700 20 234.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy