Aanvraag ONS FONDS
Het aanmeldformulier van ONS FONDS
Email address *
Naam *
ONS FONDS roept op tot voorstellen
ONS FONDS roept haar leden op een aanvraag voor een artistiek project te doen. Als lid kun je een aanvraag doen voor een deel of voor het hele bedrag dat ONS FONDS bij aanvang van de proefopstelling in kas heeft: 12.000 euro.

Uit deze aanvragen kiest een commissie van 13 leden van ONS FONDS één of meerdere projecten die door ONS FONDS ondersteund zullen worden. Het format voor de aanvraag is zo simpel mogelijk gehouden. We vragen de aanvragers de volgende twee vragen te beantwoorden:

· Wat heb je nodig en waarvoor?
· Hoe komt dit ten goede aan de kunst of kunstenaars?

Hoe de aanvrager dit beantwoordt, met behulp van welke media en in welke lengte, of waarvoor de aanvraag kan worden gedaan laten we open.

Onze Oproep is open tot 1 november 2018

Wat heb je nodig en waarvoor? *
Required
Hoe komt dit ten goede aan de kunst of kunstenaars? *
Required
Wil je meedoen aan een sessie waarin je bevindingen van het proces worden gedeeld?
LET OP:
Meedoen aan de proefopstelling betekent dat je meedoet aan een experiment. Wij willen onderzoeken hoe een fonds gebaseerd op vertrouwen, peer-to-peer gesprekken en zo min mogelijk regels functioneert. We weten nog niet hoe het zal verlopen, maar werken vanuit het vertrouwen dat zowel aanvragers als de kiescommissie van goeder trouw zijn. Er zal altijd zorgvuldig met aanvragen worden omgegaan. In het kader van transparantie en gesprek zijn alle aanvragen inzichtelijk voor de leden van ONS FONDS.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service