Inschrijvingen tenniskamp juli / augustus
Via onderstaan formulier kan je inschrijven voor het tenniskamp in juli en augustus.

Het kamp begint om 09:30, eindigt om 16:30 en gaat door in de kolonie of in het centrum. Hierbij wordt er opnieuw afwisselend 1,5 uur tennis en sport & spel georganiseerd in de voor- en namiddag. Op woensdag, donderdag of vrijdag namiddag wordt er een verrassingsactiviteit georganiseerd.

Donderdagavond tranfsormeren we de site van het centrum tot een ware camping. Zo worden er 's avonds frietjes en frikandellen voorzien en kunnen de kinderen blijven slapen in een tent. Op vrijdag wordt er ontbijt, lunch en afsluitende BBQ voorzien! De ouders kunnen aansluitend inschrijven voor de BBQ, inschrijven kan via volgende link (enkel voor ouders/extra personen, kinderen die aan het kamp meedoen worden reeds meegerekend!):

https://goo.gl/forms/e2JSxNkgxvFzeVu92

De prijs bedraagt 125 euro voor de hele week, inclusief activiteiten. Je kan ook inschrijven per dag, de prijs is dan afhankelijk van de dag en staat aangegeven in het formulier. Wanneer kinderen inschrijven voor woensdag, donderdag of vrijdag zitten de bijkomende activiteiten bij de dagprijs inbegrepen.

Nieuw: dit jaar worden er voor het kamp t-shirts voorzien. De kinderen die zich inschrijven voor de volledige week krijgen deze bij de inschrijving. Om de T-shirts tijdig te kunnen bestellen, dienen deze doorgegeven te worden voor woensdag 12 juli. Inschrijven kan tot een week voor het kamp, maar bij een latere inschrijving kan niet gegarandeerd worden dat je het T-shirt reeds bij aanvang van het kamp krijgt. Iedereen die zich inschrijft voor de volledige week krijgt bij laattijdige inschrijving alsnog zijn tshirt zodra deze binnen zijn! T-shirts zijn bijkomend te bestellen en zijn niet inbegrepen in de dagprijs. T-shirts kosten 10 euro.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website op: https://www.lommelsetc.be/recreatie/zomerkamp

Email address *
Zomerkamp 2017
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Kleur *
Wenst in te schrijven voor welke week? *
Wenst zich in te schrijven voor: *
Required
T-shirt maat *
GSM Nr. 1 *
Your answer
GSM Nr. 2
Your answer
Opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of LommelseTC vzw. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms