Påmelding sommerskolen 2020
Sommerskolen på Det Andre Teatret går fra mandag 22. til fredag 26. juni, fra klokken 10-15 hver dag.

Kurset koster 3900 kr.
Student/frivilligpris er 3300 kr.

Om du kommer langveisfra er det mulig å benytte seg av teatrets avtale med Hotell Anker. Da sier du bare «Det Andre Teatret» når du booker, og så får du et dobbeltrom for 1190 kr eller et enkeltrom for 990 kr natten. Det lønner seg å være tidlig ute for å benytte seg av dette, da sommeren er høysesong.
Påmeldingsinformasjon
Covid-19
Grunnet covid-19 er vi avhengig av å tilrettelegge kursets innhold og form i henhold til de gjeldende smittevernsregler som gjelder ved gjennomføringstidspunktet. Vi beklager ulemper dette vil medføre. Yttligere informasjon om retningslinjer kommer når kursstart nærmer seg grunnet løpende forandringer i smittevernsreglementet fra styringsmaktene.
Navn på deltaker *
Your answer
E-postadresse til deltaker *
Your answer
Gjenta e-postadresse *
Your answer
Betalingsinformasjon
Hvis du melder på deg selv, skriv inn din egen adresse under. Hvis du melder på andre enn deg selv, skriv inn navn, e-postadresse og postadresse til den som skal faktureres.
Gateadresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Er du frivillig på Det Andre Teatret? *
Er du student? *
Oppgi gavekortnummer, hvis du vil betale med gavekort:
Your answer
Retningslinjer for påmelding og avbestilling
Deltagerne er selv ansvarlige for å gjøre seg kjent med disse retningslinjene.

På alle våre kurs er det et begrenset antall deltakere, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde deg på siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute, siden kursene pleier å fylles opp. Påmelding gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet.
Hvis du melder på noen andre enn deg selv trenger vi navn, adresse og e-postadresse for den som skal faktureres, samt fullt navn og epostadresse til den som skal delta på kurset.
Når du har mottatt en bekreftelsesmail fra Det Andre Teatret ved fagansvarlig Cathrine, er du påmeldt. Muntlige avtaler gjelder ikke.

Sommerskolen på Det Andre Teatret er åpen for alle.

Påmelding til alle kurs ved Det Andre Teatret er bindende fra tre uker før kursstart. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn tre uker før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet. Det er fordi det da kan være vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette. Vi tar forbehold om avlysning ved for få deltakere. Ved mange påmeldte er det mulighet til å sette seg på venteliste (si fra om dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet). Det anbefales å melde seg på neste ledige kurs samtidig som man setter seg på venteliste.

Faktura sendes ut via e-post uken før kursstart. En epost med praktisk informasjon sendes ut omtrent samtidig. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med kursadministrasjonen på mail til kurs@detandreteatret.no
Har du lest retningslinjene for påmelding og avbestilling? *
Personopplysninger
Personopplysningene gitt i påmeldingsskjemaet vil kun bli benyttet til å sende ut informasjon relevant for kurs ved Det Andre Teatret, og vil ikke bli delt med en tredje part. Dine opplysninger vil bli oppbevart i et år, og du kan når som helst før dette be om at de skal slettes fra arkivet.
*
Venteliste
Ønsker du å bli satt på venteliste hvis kurset er fullt? *
Annet
Har du kommentarer eller spørsmål?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy