Handlingskraft! Stoppa spridningen av COVID-19 i Vellinge kommun
Tack för att du är intresserad av att hjälpa oss i detta samhällsviktiga projekt!

För att kunna hjälpa till, är du ansvarig för att några viktiga villkor följs. I första hand för att skydda våra riskpersoner, men även för dig.

Du kommer också behöva visa upp giltigt ID och ett oöppnat utdrag från belastningsregistret, innan du kan utföra ärenden. Så beställ utdraget från polisens hemsida idag, men vänta inte med att anmäl dig!
Ladda ned PDF:

Läs noga igenom våra villkor nedan, innan du klickar på "Nästa":

Personligt ansvar:

* Du garanterar att du inte finns i något belastningsregister hos polisen genom att visa ditt personliga oöppnade utdrag hos din församling. Går att beställa här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Direktlänk: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

* Du garanterar att du uppträder på ett respektabelt sätt mot såväl riskpersoner som andra personer du möter på dina uppdrag.

* Du garanterar att du är vänlig och lyhörd vid kontakt med riskpersoner. Kontakta din gruppledare om du märker att riskpersonen mår dåligt psykiskt. Kontakta sjukvård vid akuta fall. Se våra riskpersoner som din vän!

Hygien vid leverans till riskpersoner i karantän:

* Sköt all kontakt mellan dig och riskperson digitalt eller via telefon. Ingen närkontakt får ske, oavsett om du inte har några symptom av COVID-19. Detta är främst för att vi inte ska råka smitta någon i riskgruppen av misstag, men även för din och samhällets skull.

* Ta alltid emot inköpslista och lämna dina leveranser utanför dörren utan närkontakt med riskpersonen. Sköt detta via telefon och håll dig på avstånd när riskpersonen öppnar dörren.

* Du kommer behöva ligga ute med egen likvidet (upp till 1000 SEK) från att du betalar i affären tills dess att riskpersonen betalar dig vid leverans. Skulle problem uppstå med betalning, så hjälper vi till.

* Ta betalt via swish, kontanter i påse på dörren eller banköverföring precis efter leverans.

* Vägra ta emot eventuell dricks! Vi jobbar 100% ideellt och riskpersonen ska enbart betala det som står på kvittot.

* Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i 30 sekunder innan du går och handlar och undvik smycken såsom ringar, armband och klockor.

* Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i 30 sekunder när du kommer hem från affären.

* Sprita händerna när du kommer fram till riskpersonens bostad.

* Om du själv visar minsta symptom av COVID-19, kontakta din gruppledare så delegeras uppdragen till någon annan, tills du är frisk.

HANDLINGSKRAFT och GDPR
Vi följer lagen om GDPR och spar Dina personuppgifter som du angivit i ansökningsformuläret i syfte att skapa trygghet för personerna i riskgruppen som tar emot hjälp. Endast ledningsgruppen kommer att ta del av dessa uppgifter. Vi ämnar spara dessa så länge du är en del av Handlingskraft som volontär.
Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Har du läst och accepterat våra villkor? *
Required
Personnummer *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy