Radionica izrade filmskog plakata - prijava
Datum održavanja: Subota, 16.4. 2022.

Vrijeme održavanja: od 13 do 16h

Dob: svi uzrasti

Mjesto održavanja: Dnevni boravak Dječje kuće

Polaznici ove radionice saznat će najprije što sve filmski plakat mora sadržavati, pri čemu će proučavati brojne plakate iz bogate arhive filmskih plakata iz Art-kina, a potom u tehnici kolaža izraditi plakate za filmove na programu Art-kina u Dječjoj kući: Crvena Panda, Sonic Super Jež i Zecko Koš i Tajna Mrkog Hrčka.
Radovi polaznika bit će izloženi u atriju Dječje kuće za vrijeme proljetnih praznika.

Voditelj: Bruno Butorac
Organizator: Art-kino
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime polaznika: *
Dob polaznika: *
Ime i prezime roditelja/staratelja: * *
E-mail adresa roditelja/staratelja: * *
Dodatna pitanja ili komentari:
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u programu, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe programa u kojem sudjeluje (za dokumentiranje i izvještavanje o održavanju programa). Ako ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događanja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u programu te izjavljujem da će pohađati program prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora. Isto tako, pristajem da moje dijete, ako je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskim aktivnostima uz pratnju voditelja programa.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost Vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se njima koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenom programu. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji.
Pročitao/la sam uvjete i suglasan/na sam s navedenim. *
Required
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Kina?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Art-kino Croatia. Report Abuse