Gör en intresseanmälan till pingisskola, träningsgrupp eller pensionärspingis här!

Här kan du anmäla att du eller ditt barn vill börja spela pingis i Hammarby IF BTF genom att svara på och sedan skicka in frågorna nedan. FÖR DEN SOM ÄR UNDER 18 ÅR SKA VÅRDNADSHAVARENS KONTAKTUPPGIFTER, MOBILNUMMER OCH MAILADRESS, FYLLAS I!

NYHET: Pensionärspingis. Om intresset är tillräckligt stort kommer föreningen att anordna pensionärspingis tisdagar 10 - 12 i Enskedehallen. Anmälan längst ned i formuläret nedan.

Det senaste året har vi haft fulla pingisskolor och kö till de allra flesta av dem. Du får därför räkna med i de flesta fall kötid innan vi kan erbjuda plats i en viss pingisskola. OBS vi har numera en pingisskola för flickor som har tiden måndagar 16.15 - 17.45 i Enskedehallen.

Ett antal av pingisskolorna i formuläret nedan har benämningen "St" efter åldersintervallet vilket betyder "Startgrupp". Nybörjare och spelare med liten erfarenhet bör i första hand välja en sådan startgrupp.

Den som vill börja direkt i ungdomsträning får i normalfallet göra en provspelning så att tränarna kan avgöra vilken grupp som passar bäst.

För seniorer/vuxna som vill börja träna med oss finns i första hand två grupper, en med träning en gång i veckan ("instegsgrupp") och en med träning två gånger i veckan. Båda grupperna kräver viss tidigare spelvana, särskilt den med träning två gånger i veckan. Vi har inte någon nybörjargrupp för vuxna.

Möjligheten finns sedan att gå vidare till grupper med inriktning på seriespel och tävling. Spelare med tidigare erfarenhet av seriespel/tävling kan gå direkt in i någon av dessa grupper.

När du fyllt i alla uppgifter så är det bara att klicka på "Skicka". Du måste fylla i alla uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig, det går inte att skicka formuläret annars. Därefter får du en mottagningsbekräftelse med en kortare information om möjligheterna att få plats i just den pingisskola/träningsgrupp du valt.

Frågor angående intresseanmälningar och möjligheter att spela i Hammarby Bordtennis kan mailas till hifbtf+intresse@gmail.com.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Personnummer (ÅÅÅÅMMDDXXXX) *
Förnamn och Efternamn *
Kön *
Required
Gatuadress *
Postnummer *
Postort *
Mobiltelefon *
Vårdnadshavares mobiltelefon för barn och ungdomar
Vilken grupp är du intresserad av att spela i? *
Välj ett av följande:
E-post *
Vårdnadshavares e-post för barn och ungdomar
Övrigt
Kommentar: (tex. om du är nybörjare eller har spelat förut eller om annan tid än den ovan valda också passar)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy