(R)Evolucija Kreative - Kako A.I. menja graficku industriju – meetup u Startit Centru Subotica
U Subotici će u četvrtak, 17. januara od 18h biti održan meetup na temu (R)Evolucija Kreative - Kako A.I. menja graficku industriju.

Kreativnost je mozda najveci izazov za vestacku inteligenciju (AI). AI je vec u stanju da imitira stilove velikih majstora slikarstva, kreira 3D svetove i donosi kreativne odluke u filmskoj inudstriji. Postavlja se pitanje koliko daleko AI moze i treba da bude u kreativnom procesu.

Da li se AI moze nauciti da stvara bez navodjenja? Da li stvarno moze da razume sta je lepota, analizirajuci npr. odredjene aranzmane pixela? Da li cemo ostati bez posla ili ima nade? Osvrnucemo se na dosadasnje aplikacije AI u kreativnom procesu kao i na najnovija dostignuca u polju AI i graficke industrije. Tek smo zagrebali povrsine moguceg.

O predavaču

Sinisa Lazarek je graficki dizajner/art direktor sa preko 15 godina u grafickoj industriji. Zadnjih 8 godina radi kao freelance dijaner i creative director za medjunarodne klijente. Top Ranked dizajner na UpWork-u, trenutno je fokusiran na tech i service start-ups kao i na consulting za brendove.

Prijave

Događaj je zakazan za 17. januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service