HTF Cheerleading - Uttak/Åpen trening høsten 2020
Hva er cheerleading?
Cheerleading er en konkurransegren der lagene bedømmes både etter vaskelighetsgrad og praktisk gjennomføring av koreograferte show (rutiner). Hvordan elementene utføres, samt synkrone bevegelser og timing er viktig. En cheerleader skal vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum. En rutine varer i 2:15 min og inneholder bl.a. kast, turn, hopp, pyramider, stunts og cheer (heiarop). Lagidretten passer for alle som er glad i å bevege seg, og den byr på real og knallhard trening etter musikk og koregrafi.

Hvorfor uttak/åpen trening?
Cheerleading er en idrett som stiller høye krav til en god lagsammensetning. Et godt lag inneholder ulike typer utøvere med ferdigheter som utfyller hverandre. Å ta ut et lag er et puslespill, og trenerne må ta utgangspunkt i mange forskjellige kriterier. Det er ønskelig at alle utøvere på et lag ligger på omtrent samme nivå ferdighetsmessig. Dette både for å sikre en god progresjon for laget i sesongen som kommer, samt ivareta sikkerheten når laget skal lære nye elementer. Et lag skal også bestå av et riktig antall av både flyere og baser. Uttaket blir derfor basert på ferdigheter innenfor både styrke, kondisjon, turn, stunt m.m.

Dette er et spørreskjema som vil fungere som påmelding for uttak/åpen trening til West Coast Insanity sine junior/seniorlag denne sesongen (utøvere født 2009 og tidligere). Uttaket/åpen treningen vil finne sted Torsdag 13.august kl.16:30 - 20:00 i Haugesund Turnhall. Praktisk informasjon vil fortløpende oppdateres på uttakets arrangement på Facebook (lenke: https://www.facebook.com/events/280448226622635/ ).

Denne sesongen ønsker vi å ha tre junior/seniorlag, for å kunne sikre en bedre progresjon for både nye og "gamle" utøvere. Det er svært viktig for oss at treningen foregår under trygge rammer, og at hver enkelt utøvere går på et lag hvor hun/han både opplever trygghet og mestring, samtidig som man blir utfordret og utvikler seg.

Lagene blir:
- INSANITY BLUE (rekrutt/level 3) - for juniorutøvere født 2005 - 2009.
- INSANITY SILVER (level 3) - for junior/senior utøvere født 2009 og tidligere.
- INSANITY BLACK (level 3/4) - for juniorutøvere født 2005 - 2008.

Silver og Black vil være konkurranselag, og Blue vil være et breddelag. Alle utøvere vil få muligheten til å delta på minst en konkurranse i halvåret. Det er derfor viktig at man sjekker at treningstidene passer FØR man melder seg på uttak/åpen trening. Cheerleading er en lagsport hvor man er svært avhengig av godt oppmøte på trening.

Dersom man IKKE kan møte fysisk på uttak/åpen trening må det i tillegg til dette påmeldingsskjemaet, sendes en e-post til victoria.knutsen@icloud.com (hovedtrener). E-posten må inneholde utøverens navn, samt årsak til at utøveren ikke kan møte på uttak.

Dette er en bindene påmelding! Ved å fylle ut dette skjemaet bekrefter du at du møter på uttak torsdag 13.august, og ønsker å være utøver på et av cheerleading-lagene i Haugesund Turnforening.
Email *
Fullt navn og telefonnummer til utøver *
Fødselsdato på utøver *
MM
/
DD
/
YYYY
Kjønn på utøver *
Fullt navn og telefonnummer til foreldre/foresatte *
Info om lagene 2020/2021
INSANITY BLUE (Junior rekrutt/level 3)
Trenere: Alva Røthing Østensjø og Julie Kallevik
Alder: Fra 2009 – 2005 (6.-10. klasse)
Treningstider: Mandag kl.15:30-17:00 og Fredag kl. 16:30-18:00 (Med forbehold om endringer i tidene.)
Treningshelger: En før hver konkurranse/oppvisning
Konkurranser: Julecup (Bergen) 12.desember & Summer Open (Rykkin) 12-13.juni
Priser: Drakt 800 kr (delvis depositum), Julecup 800 kr, Summer Open 1800 kr

Beskrivelse: Blue er et nybegynner og rekrutteringslag, og har åpent for nye utøvere hele sesongen. Dette laget er en fin start for utøvere som kommer fra peewee, utøvere som fortsatt har potensiale for å perfeksjonere de grunnleggende ferdighetene, eller som er helt nye innenfor Cheerleading. Dette er et breddelag med mindre trening og krav til utøvere. Utøverne har muligheten til å delta på en konkurranse i semesteret. Her er det viktig med godt oppmøte, og være åpen for å lære nye ting.

INSANITY SILVER (Junior/senior level 3)
Trenere: Victoria Knutsen og Karoline Hauge
Alder: Fra og med 2009 (6.klasse+ )
Treningstider: Tirsdag kl. 19:00- 21:00 & Søndag kl.17:00- 19:00 (Med forbehold om endringer i tidene.)
Treningshelger: To før hver konkurranse
Konkurranser: Norwegian Open (Skjedsmo) 20-22.november eller Winter Open (Drammen) 30-31.januar, NM/NCL 19-21.mars og Summer Open (Rykkin) 12-13.juni
Priser: Drakt 2150 kr (delvis depositum), NO/WO/SO 1800 kr, NM/NCL 2800 kr.

Beskrivelse: Silver er et mikset lag med junior og seniorutøvere. Dette er et satsingslag for utøvere som har erfaring med cheerleading/turn, men som fortsatt har potensiale for å perfeksjonere de tekniske ferdighetene. Det åpner for gode muligheter for rask utvikling gjennom hele sesongen. Laget har obligatorisk oppmøte og krav om ekstra trening, samt å delta på alle konkurranser/oppvisninger. Det er viktig at du har et ønske om å satse og å sette laget høyt på prioriteringslisten.

INSANITY BLACK (Junior level 3/4)
Trenere: Victoria Knutsen og Karoline Hauge
Alder : 2008 - 2005 (7.-10.klasse)
Treningstider: Onsdag kl.19:00-21:00, Torsdag kl.17:30-19:00 & Søndag kl.19:00-21:00 (Med forbehold om endringer i tidene.) Treningshelger: To før hver konkurranse
Konkurranser: Norwegian Open (Skjedsmo) 21-22.november, Winter Open (Drammen) 30-31.januar, NM/NCL (Oslofjord) 19-21.mars og Summer Open (Rykkin) 12-13.juni
Priser: Drakt 2400 kr (delvis depositum), NO/WO/SO 1800 kr, NM/NCL 2800 kr.

Beskrivelse: Black er et av de beste junior level 3 lagene i Norge, og holder et høyt teknisk ferdighetsnivå. Laget er for erfarne utøvere som ønsker å satse, og som har drevet med cheerleading/turn tidligere. Laget har obligatorisk oppmøte og krav om ekstra trening, samt å delta på alle konkurranser/oppvisninger. Utøverne må være strukturerte og selvstendige, og egentrening må regnes med. Du må sette laget foran alt, og være forberedt på mye trening og tøff konkurranseoppkjøring.
Er du informert om hva som kreves på de ulike lagene? *
Hvilke lag gikk du på forrige sesong? *
Hvilke lag søker du herved å gå på sesongen 2020/2021? *
Hvilke posisjon søker du deg inn som? *
Required
Hvilke posisjon har du også kjennskap til? (kryss av på posisjonene du har prøvd flere ganger, og kan fungere som) *
Required
Hvilket nivå ligger du på i turn? (kryss av for det du mestrer på matte uten spotter) *
Required
Har du noen sykdom, skader eller allergier som kan påvirke deg neste sesongen? *
Skal du som utøver delta på alle konkurranser ditt lag skal delta på? *
Om du svarte "nei, jeg kan ikke delta på alle", hvilke kan du ikke delta på?
Til Informasjon
Om du ikke kommer inn på laget du søker, får du tilbud om plass på et annet. Alle søkere får plass, men for oss er det viktig å plassere deg på laget som passer best for deg, basert på ditt nivået.
Om du ikke skulle komme inn på laget du søker, hva gjør du? *
Hva kan DU bidra med på laget du søker? *
Til informasjon
Når du takker ja til en plass på et av konkurranselagene, har du også takket ja til å delta hele sesongen. Cheerleading er en lagsport og vi er derfor avhengig av at alle utøverne kan delta på alt. Resultatet av uttaket vil du bli informert om, innen kort tid.

Vi minner om også om at lagene kommer til å dra på mange av de samme konkurransene denne sesongen, så du får reist sammen med utøvere på tvers av lagene. I tillegg vil det være mulighet for å trene sammen og ha group stunt på tvers av lagene.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy