Xerrada: Disciplina Positiva
Dijous 30 de maig a les 19:30h farem la xerrada sobre Disciplina Positiva a càrrec d'Angie Joya.

Angelica Joya és psicòloga amb experiència en nens, adolescents i famílies i consultora motivacional. És facilitadora de "Com parlar per a què els teus fills t'escoltin" i també entrenadora de formadors de disciplina positiva per la Positive Discipline Association. Actualment presideix l'Asociación de Disciplina Positiva España. Però, sobretot, ella es defineix com a mare d'un nen i dues nenes als que vol educar en un ambient basat en el respecte mutu, la comunicació assertiva. l'amor, la confiança i el bon humor, condicions vitals per a què els seus fills se sentin estimats incondicionalment i puguin créixer autònoms, segurs de si mateixos, amb criteri i feliços.

En aquesta xerrada, adreçada a pares, mares educadors i educadores coneixereu recursos i eines pràctiques per a millorar la comunicació en família, promoure la cooperació amb els vostres fills i filles i assolir una relació de proximitat amb ells.

Si voleu conèixer un enfoc educatiu que ajudi a què els vostres fills i filles creixin sent persones felices, responsables i plenes de recursos, veniu a escoltar la proposta que us fa la Disciplina Positiva.

Coneixereu 5 principis que us ajudaran de manera molt pràctica i vivencial, així com eines que podreu aplicar fàcilment amb nens i adolescents de totes les edats.

Perquè educar en el respecte mutu i la connexió SÍ és possible sense caure en la permisivitat.

Data: dijous 30 de maig
Hora: 19.30h
Lloc: Sala d'actes. Borrell II

No us ho penseu més! Us hi esperem!!

Salutacions,
La Junta de l'AMPA
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Cursos dels fills *
Required
Comentaris
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy