Kiss Bálint Református Általános Iskola, Szentes - Igényfelmérés tanulói ügyelet igénybevételére április 8-16. között
(1) Az iskolában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.
(2) A szülő, törvényes képviselő (1) bekezdés szerinti kérelmét elektronikusan is benyújthatja az intézmény vezetőjének. A Kormány – tudva, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed – felkéri a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

Intézményünk szükség esetén a fentiek szerint felügyeletet tud biztosítani elsősorban alsó tagozatos diákok részére. Mivel az online tanulás folytatódik, így várhatóan a pedagógiai asszisztensek segítségével biztosítjuk a felügyeletet.
Az ügyelet hétfő és csütörtök között 7.30-16.00 között, pénteki napokon 7.30-13.00 között vehető igénybe.
Tanuló neve *
Tanuló osztálya *
Az ügyelet igénybevételének indoklása *
Kérjük jelölje meg, hogy a digitális tanítási rend első két hetében mely napokra igényelnének ügyeletet! *
Required
Szülő neve *
Szülő telefonszáma *
Szülő e-mail címe *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy