Påmelding til NOFs årsmøte ved Bodø 2019
NOF har i år gleden av å invitere sine medlemmer til årsmøte på Saltstraumen hotell ved Bodø. Hotellet ligger 35 km fra Bodø lufthavn. Det er bussforbindelse fra flyplass og ut til hotellet, linje 200 (Halsa-Glomfjord-Ørnes-Bodø). Avgang fra flyplassen fredag kl. 12:20, 14:25,17:00 og 20:45. Bussturen tar ca. en time. På søndag vil vår rundtur med fuglekikking ende opp på Bodø lufthavn kl. 15. Vi passerer da Rognan tidsnok til å rekke tog retning Trondheim kl. 13.36, for de som måtte ønske det.
For de som ikke blir med på ekskursjon søndag går det buss fra Saltstraumen kl.16.31.
Saltstraumen hotell er et spa-hotell med 28 dobbeltrom og 12 bungalower med fire senger i hver. NOF har reservert plass på dette hotellet. Det finnes også flere overnattingsmuligheter i form av hytter eller campingplasser for de som måtte ønske det. Dette må bestilles selv. Påmeldingsfrist 1. april.
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Delegat
NOF dekker utgiftene for ett delegat per fylkesavdeling minus en egenandel på kr. 2 500,-. NOF dekker ikke for delegater fra lokallagene. Nedenfor ber vi dere som er delegater oppgi hvilket lokallag eller fylkesavdeling dere representerer.
Your answer
Verv i NOF
Om du har verv i NOF skriv det inn her (til bruk på navnelapper)
Your answer
Lokallag/Fylkesavdeling
Skriv inn din tilhørighet i NOF (til bruk på navnelapper)
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Overnatting og bespisning
Overnatting foregår enten i hotellrom eller i bungalower med to soverom beregnet for fire personer. Bungalowene er tilknyttet Saltstraumen hotell. Enkeltrom på hotellet koster kr. 1 195,-, dobbeltrom hotell/bungalow koster kr. 750 per natt per person. Husk å oppgi hvem du skal bo sammen med i tilfelle dobbeltrom/bungalow. Dette gjør du nederst i skjemaet.
Fredag kveld ca. kl. 19 serveres varmmat med dessert. Lørdag er det lunsjbuffet med kalde og varme retter. Lørdag kveld er det 3-retters festmiddag inkl. en enhet drikke.
Uten overnatting
For de som ikke skal overnatte eller velger å ordne med egen overnatting, kan velges dagpakke på lørdag, evt. velges måltider og deltakelse etter behov.
Velg måltider
Spesielle behov
Har du allergier, er vegetarianer eller har andre spesielle behov i matveien må du beskrive de her.
Your answer
Ekskursjoner og utgifter til transport
Det legges opp til tre turer, en lørdag morgen før frokost (06.00-08.00), en tur etter lunsj lørdag (14.00-16.45) og en lengre tur på søndag, Saltenfjorden rundt, med avreise kl. 09.00. Bussen avslutter turen på Bodø lufthavn kl.15.
Valg av transport og ekskursjoner
Andre opplysninger evt. egne kommentarer
* Her kan det føres opp ønsker om hvem man vil bo sammen med
* Her må deltakelse ut over våre priseksempler presiseres
* For å se bekreftelse på påmelding må dere gå til toppen av dokumentet etter innsending.

* Vi må be hver påmeldte summere det som er krysset av og betale dette til NOFs konto 4358 50 12840 innen 1. april. Merk innbetalingen med "Årsmøte" og deltakernavn.
* Kun medlemmer som er delegater er stemmeberettiget, alle medlemmer har møte- og talerett.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service