Amstel Ice Swim trainingen 2020-2021
Via dit formulier kunt u een strippenkaart aanschaffen om deel te nemen aan de Amstel Ice Swim trainingen. Deze trainingen vinden elke zondag plaats in sessies tussen 09:00-11:00 op het Outdoor & Watersport van Jeugdland. De eerste training zal plaatsvinden op zondag 25 oktober en we gaan gedurende de hele winterperiode door op zondagochtend. De laatste training is op zondag 28 maart 2021 (mits het qua Covid-19 maatregelen georganiseerd mag worden).

Na afloop van elke training is er een koude douche en kunt u genieten van een warme drank (koffie, thee of chocomel) en iedere week zal er een ander soort koek zijn om weer nieuwe energie op te doen. Dit is bij de prijs inbegrepen en hier hoeft u dus niet extra voor te betalen.

De trainingen worden roulerend verzorgt door Eskil Elfferich (ijszwemmer en open water zwemmer) Fergil Hesterman (ijszwemmer en open water zwemmer), Christa Hesterman (coach van de Nederlandse IJszwem equipe) en Michiel Vervoort (ijszwemmer en open water zwemmer).

Locatie:
Outdoor & Watersport Jeugdland
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam

Datum en tijd:
Elke zondag tot einde wintertijd tijd wordt afgestemd middels Corona-protocol
Nationale IJszwemdag: zondag 25 oktober 2020 (eerste dag wintertijd)
Op zondag 25 oktober organiseren wij de eerste nationale ijszwemdag. Deze dag willen we zwemmers de gelegenheid geven om kennis te maken met het ijszwemmen in Nederland. Heb je ook interesse of wil je meedoen? Schrijf je dan hieronder in voor de specifieke dag trainingsdag en tijdslot (we zijn gehouden aan maximale aantallen).

Wil je vaker meedoen met de trainingen of een strippenkaart kopen voor meerdere trainingen, schrijf je dan opnieuw in door dit formulier nogmaals in te vullen.

We willen voornamelijk op de natioanle ijszwemdag de sport promomten en laagdrempelig zijn, deelname is op 25 oktober dus gratis, maar moet wel apart ingeschreven worden ter registratie van bezoekers.
Wat voor trainingskaart wilt u aanschaffen? Prijzen zijn incl. warme drank en koek na afloop van elke training. *
Wat is uw mailadres? *
Wat is uw naam? *
Wat is uw adres? *
Wat is uw postcode + woonplaats? *
Wie moeten wij bereiken in geval van nood (naam)? *
Op welk nummer kunnen wij degene bereiken (06-nummer)?
De trainingen van de Amstel Ice Swim worden gezwommen onder de regels van IISA Nederland en deelname aan de trainingen geschiedt volledig op eigen risico. *
Required
In het open water is het verplicht met een zwemboei te zwemmen. *
Required
Hierbij geef ik toestemming dat de organisatie van de Amstel Ice Swim beeldmateriaal van mij mag gebruiken voor promotionele doeleinde. *
Required
U ontvangt de bevestiging en factuur voor uw strippenkaart via Sportmomentje. De strippenkaart kunt u ophalen tijdens uw eerste training.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sportmomentje/Sportforkidz. Report Abuse