Inschrijving informatieavond Alex51
Ondernemershuis Alex51 neemt het initiatief om, samen met een groot aantal projectpartners, vijf elektrische deelauto’s in stadsdeel Wyck te realiseren. Al onze auto’s zullen volledig rijden op groene energie, deels zelfs van lokale zonnepanelen. Deelauto-gebruikers kunnen als abonnee een deelauto (reserveren en) gebruiken wanneer het hen uitkomt. Er zijn voldoende wagens, zodat er altijd een voertuig beschikbaar is. Als de auto volledig is opgeladen, kunt u ca. 200 tot 250 kilometer afleggen.

U heeft als omwonende of ondernemer in de buurt de kans om als één van de eerste 25 deelnemers gebruik te maken van onze deelauto’s. Bent u een van deze eerste deelnemers? Dan hoeft u, bij het nemen van een abonnement, drie maanden geen kilometervergoeding te betalen. Die krijgt u van ons als opstartkorting.

Wilt u meer informatie en/of gebruikmaken van het introductievoordeel? Kom dan op donderdag 24 september om 19:00 uur naar de eerste infoavond bij Ondernemershuis Alex51. We vertellen u alles over hoe het werkt, wat het gaat kosten en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook informeren wij u over onze gestreefde realisatietermijn en planning. Bij interesse, kunt u zich op de avond inschrijven om deel te nemen en op de hoogte te worden gehouden.

Wat: Informatieavond elektrische deelauto’s in Wyck
Waar: Alex Battalaan 51, Maastricht (Ondernemershuis Alex51)
Wanneer: Donderdag 24 september van 19:00 tot 20:30 uur
Voornaam *
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Leeftijd
E-mail adres *
Beschikt u op dit moment over een eigen auto? *
Hoe vaak zou u de deelauto willen gaan gebruiken? *
Voor welk soort ritten zou u de deelauto willen gebruiken?
Clear selection
Waarvoor kan een elektrische deelauto voor u een uitkomst zijn?
Ruimte voor eventuele opmerkingen of vragen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of GoodMoovs. Report Abuse