CEM - COMPLEX ESPORTIU NAVARCLES
Hola navarclins!
Amb l'equipament esportiu en obres, volem saber la teva opinió. Volem fer-te partícep del Complex Esportiu que s'està construint a Navarcles. El nom, les activitats, l'horari, els diferents serveis...
L'enquesta és totalment anònima, l'única cosa que et demanem és el teu mail per si vols que t'enviem informació.

L'alcalde, Llorenç Ferrer, ha volgut deixar clar que «no serà una piscina coberta en el sentit clàssic, que seria insostenible», i entén el projecte més aviat «com un centre amb aigua adequat a les dimensions d'un poble de 6.000 habitants» actualment mancat d'un servei d'aquestes característiques: ni a nivell públic ni privat, no hi ha cap piscina climatitzada que pugui obrir tot l'any, ni tampoc cap gimnàs.

Tot plegat servirà per ampliar l'actual oferta lúdica i esportiva que ja ofereixen les piscines d'estiu, i les tres pistes de tennis i dues de pàdel, però molt concentrada als mesos de bonança. Aquesta ampliació es farà aprofitant l'actual edifici de serveis, que és del 1974 i ha quedat obsolet amb només uns vestidors i un bar, i se'n farà un de nou «molt més pràctic, i operatiu», diu Ferrer.

Serà un edifici de planta baixa i primera, com l'actual, però adequat a les noves necessitats. A la planta baixa hi haurà la recepció, el bar amb terrassa, quatre vestidors amb serveis que ja serviran per a l'estiu, i la zona d'aigua, que inclou un vas d'unes dimensions de 20 x 8 metres. Al primer pis hi haurà tres sales per a la realització d'activitats diverses.

El cost total de les obres s'ha estimat al voltant d'1.450.000 euros, per a les quals es preveu una aportació de prop de mig milió per part de la Diputació de Barcelona, mentre que la resta s'aportaria a partir de recursos propis.

#latevaopinióensimporta #enlloccomacasa #navarcles #elsvalorsetfanguanyar #TotsSomUn

PROJECTE COMPLEX ESPORTIU NAVARCLES
Quan respons l'enquesta?
MM
/
DD
/
YYYY
En quines xarxes socials que fan referència a l'esport a Navarcles ens segueixes?
1. DADES PERSONALS
La gent, les activtats i sobretot quí ets tu ens importa molt. Ens ho expliques?
Ets de Navarcles? *
Required
Edat
Estat civil *
Tens fills? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service